Naar de inhoud springen

Een rittenregistratie voor uw bedrijfsauto

Een makkelijk en goed systeem voor de rittenregistratie van uw bedrijfsauto, dat is wat u zoekt. Wanneer er bedrijfsauto’s in het spel zijn, komen de termen zakelijke kilometers en privé kilometers al snel bovendrijven. Want hoe kunt u nou controleren welke kilometers voor de zaak gereden worden en welke privé? Dat is eigenlijk heel simpel, namelijk: rittenregistratie bedrijfsauto. Middels rittenregistratie kunt u precies zien waar en wanneer de auto zich bevond. Deze rittenregistratie zorgt voor duidelijkheid en voorkomt eventuele discussie tussen werkgever en werknemer. Met de rittenregistratie voor uw bedrijfsauto is er door de vastlegging geen discussie of onduidelijkheid meer nodig, ideaal!

Waarom is een rittenregistratie zo belangrijk?

Misschien vraagt u zich af waarom een rittenregistratie voor een bedrijfsauto zo belangrijk is. Dat het bijhouden van kilometers door werkgever en werknemer zo van belang is, heeft alles te maken met de belastingdienst. Feitelijk gezien dient u als werkgever namelijk alle gereden kilometers bij te houden, daar een werknemer niet meer dan vijfhonderd kilometer privé mag rijden. Het handmatig bijhouden van de gereden kilometers door uw werknemer is onbegonnen werk. Daarom is er een rittenregistratie voor uw bedrijfsauto in het leven geroepen. U kunt hiermee precies aantonen wat de belastingdienst van u verwacht.

Alle kilometers zichtbaar met rittenregistratie

Met een rittenregistratie van uw bedrijfsauto zijn alle gereden kilometers zichtbaar. Op deze manier is precies zichtbaar waar en wanneer de auto zich bevond. Middels deze rittenregistratie kunt u precies het onderscheid tussen zakelijke en privé kilometers maken. Met de rittenregistratie voor uw bedrijfsauto is uw administratie volledig op orde en hoeft u zich geen zorgen te maken op eventuele problemen met de belastingdienst omtrent bijtelling. Een rittenregistratie is dus een ware uitkomst voor iedere werkgever die werkt met bedrijfsauto’s. Een waterdichtsysteem wat u een hoop tijd bespaart en duidelijkheid geeft voor iedereen, wel zo fijn.