Roestemmer.nl
Image default
Wijn

Hét wijnhuis in Utrecht met een uniek aanbod aan wijnen

Q-Vignes Wijnimport is een wijnhuis in De Bilt, Utrecht. Hier vindt u een ruim aanbod aan unieke, karakteristieke wijnen uit verschillende landen in Europa en daarbuiten. Zo kunt u Duitse wijn kopen in deze winkel, maar ook onder andere Italiaanse, Zuid-Afrikaanse en Portugese wijn. Ze selecteren en importeren zelf de wijnen uit hun assortiment. Dit doen ze op basis van het unieke van de wijngaard, de druifvariëteit, de bodem en het klimaat van de wijngaard. Op deze manier bent u verzekerd van authentieke smaken en wijnen van hoogwaardige kwaliteit. U vindt het uitgebreide assortiment aan wijn in hun winkel in De Bilt. Tevens bestelt u uw favoriete wijn ook gewoon eenvoudig online. Dus ook als u niet in de buurt van Utrecht woont, kunt u bij dit wijnhuis terecht.

Duitse wijnen kopen van diverse wijnboeren

Wanneer u Duitse wijn wilt kopen bij Q-Vignes Wijnimport heeft u de keuze uit wijnen van verschillende wijnboeren. Zo zijn de wijnen van Weingut Knab en Schlossgut Liebig favoriet onder vele wijnliefhebbers. U heeft de keuze uit rode wijnen, witte wijnen en roséwijnen. Bent u op zoek naar een specifieke variant, maar kunt u die niet vinden? Geef uw wensen door aan de specialisten van dit bedrijf en zij kijken graag met u mee. Ook adviseren ze u graag over welke wijnen bij welke gerechten passen. Heeft u een restaurant en zoekt u heerlijke wijnen om te serveren aan uw gasten? Of heeft u een wijnwinkel en wilt u uw assortiment aanvullen? Ook dan zit u hier goed!

Neem contact op bij vragen

Bekijk het aanbod van Q-Vignes Wijnimport online en plaats eenvoudig uw bestelling. Of u nu Duitse of Spaanse wijn wilt kopen, u profiteert altijd van uitstekende service. Uiteraard bent u ook van harte welkom in de fysieke winkel van dit wijnhuis in Utrecht, waar u het aanbod in het echt kunt bewonderen. Heeft u vooraf vragen? Neem dan contact op met deze specialisten via de contactgegevens op hun website.