Roestemmer.nl
Image default
Banen en opleidingen

High Tech Consultant – Sogeti Nederland B.V.

U kent de hightech omgeving. U kent de markt. U transformeert uw klanten van ontwerp naar realiteit. Dynamiek, diversiteit en uitdagingen? Dat laat je hart sneller kloppen! Met een agile mindset kun je snel nieuwe vaardigheden onder de knie krijgen en effectief reageren op nieuwe situaties.

Collega’s en collega’s zien jou als een expert. Niet verwonderlijk, want met je hoogtechnologische expertise en technische vaardigheden word je een rolmodel voor je collega’s. Onder u, de opdrachtgever en het team vindt u een deskundige adviseur die actief bijdraagt ​​aan de implementatie van complexe IT-oplossingen. Heeft de klant IT-problemen? Dan bent u meestal de eerste die wordt geraadpleegd. U begrijpt snel de situatie binnen de organisatie en weet welke innovatieve IT-oplossingen hier voor meerwaarde kunnen zorgen, ongeacht inhoud, proces of technologie. Jou doel? Klanten verder helpen.

En je collega’s? Ze kunnen rekenen op gedegen begeleiding. Naast een breed scala aan algemene IT-vaardigheden, ben je ook goed in één of zelfs meerdere expertises of branches. Je hebt bijgedragen aan professionele ontwikkeling.

Als hightech consultant adviseer je klanten hoe ze oplossingen kunnen kiezen voor technische uitdagingen in hun omgeving. Tijdens het implementatietraject neem je deel aan bedrijfsprocessen en kwaliteitsborging. Als hightech consultant adviseer je klanten hoe ze oplossingen kunnen kiezen voor technische uitdagingen in hun omgeving. Tijdens het implementatietraject neem je deel aan bedrijfsprocessen en kwaliteitsborging.

Sogeti biedt jou …

Een prettige organisatie. Sfeer, collega’s, innovatie en vakmanschap zijn essentieel voor Sogeti. Sogeti staat bekend om zijn gediversifieerde opleidingen en trainingen, waarmee u continu IT-kennis, bedrijfskwaliteit en soft skills kunt verbeteren. Sogeti High Tech heeft een brede klantenportefeuille in de hightech industrie, zoals ASML, Philips, Kvernerland, NS en Bosch, kortom klanten en regio’s zijn zeer rijk.

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding en spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Je staat bekend om je goede communicatie- en adviesvaardigheden en je hebt ruime ervaring in het adviseren over hightech vraagstukken voor je klanten. Ten slotte heb je een duidelijk begrip van onze focus, namelijk testen, embedded software, digitale fabricage en elektromechanica.

Waar kan ik aan de slag als High Tech Consultant?

Sogeti is gevestigd in Vianen, Amersfoort, Eindhoven, Groningen en Kappelle an der Issel in Amsterdam. De focus van het evenement ligt met name in de regio’s Randstad en Eindhoven. 

Heeft u de mogelijkheden van hoogwaardige technologie aan Sogeti-klanten laten zien? Vindt u deze vacature aantrekkelijk? Solliciteer dan hier voor een hightech consultantfunctie.


https://nl.nieuwejobs.com/job/q/vacature-it.html