Roestemmer.nl
Image default
Woningen

Maak een keuze uit het ruime aanbod van deze expert voor het stofferen van je woning in Hilversum

Ben jij uitgekeken op je interieur, en is het hoog tijd voor iets nieuws? Misschien heb je nu een donkere vloer en gordijnen, en heb je juist behoefte aan meer licht en openheid in huis. Met een lichtere vloer en doorschijnende gordijnen in een zachte kleur creëer je de frisse uitstraling waar je naar verlangt. Bij Vivante Bekenkamp uit Hilversum vind je alles wat je nodig hebt voor het stofferen van je woning. Bekijk het aanbod aan vloerbedekking, gordijnen en behang en kies de artikelen uit die perfect bij jouw gewenste sfeer in huis passen. De medewerkers van deze stoffeerspecialist helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Als je niet zo handig aangelegd bent, helpen de monteurs van deze winkel je graag met het leggen van je vloer en het monteren van raamdecoratie. Je nieuwe vloer wordt zorgvuldig ingemeten en gelegd.

Bepaal de lichtinval in je badkamer met praktische houten shutters

Je vindt niet alleen alles wat je nodig hebt voor het stofferen van je woon- en slaapkamer in regio Hilversum. Ook als je op zoek bent naar stijlvolle raamdecoratie voor je badkamer, reken je op deze expert. De houten shutters voor in de badkamer die je in het assortiment van deze winkel vindt, zijn behandeld met een speciale coating. Door deze coating zijn de shutters geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes zoals je badkamer. Heeft je badkamer een apart raam, bijvoorbeeld een groot raam met een ronde vorm? Dat is geen enkel probleem, want de houten shutters worden speciaal op maat gemaakt voor jouw badkamer. De luikjes zijn makkelijk te bedienen en zorgen ervoor dat je de mate van lichtinval en privacy in je badkamer op ieder moment kunt aanpassen.

Stel direct je vragen via de website van deze expert

Ben je benieuwd naar het assortiment van Vivante Bekenkamp of wil je meer weten over de houten shutters voor in de badkamer? De medewerkers van deze winkel gaan graag met je in gesprek en helpen je met plezier verder bij het stofferen van jouw woning in regio Hilversum. Je bent van harte welkom in een van de showrooms van deze stoffeerspecialist. Als je nu al vragen hebt, neem je gerust contact met ze op via hun website.