Roestemmer.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Met de Edge Pro vin surf jij nog sneller en beter

De Edge Pro vin wordt vaak omschreven als een vin die ideaal is voor sportieve windsurfers. Dat komt doordat je met deze vin nog sneller kunt accelereren en nog soepeler door het water glijdt. De vin is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen en gemaakt van carbon. Hij komt voor in het uitgebreide assortiment aan vinnen en andere surfbenodigdheden van Zwemer Watersport. Zij verkopen en verhuren al bijna 60 jaar diverse watersportartikelen en hebben zelf ook een passie voor deze sporten. Met een winkel aan het Veerse Meer en een assortiment waar je u tegen zegt, is het niet vreemd dat de Edge Pro vin daar ook tussen te vinden is.

Waarom is een vin nodig?

De vin van de surfplank bevindt zich aan het achtereinde en dan uiteraard aan de onderkant. De meeste surfplanken hebben drie vinnen, maar opties met één, twee en vier vinnen zijn er ook. Zoals de deskundige medewerkers van deze watersportwinkel je kunnen vertellen, heeft de vin van de surfplank dezelfde functie als de kiel van een boot. Hij zorgt ervoor dat je plank rechtdoor gaat en door het water glijdt, in plaats van dat deze heen en weer schiet over het water. De Edge Pro is een voorbeeld van een kwalitatieve vin voor sportieve freeride windsurfers, maar er is voor elke surfer een vin te krijgen. Wat je voorkeur ook mag zijn, het is wel belangrijk dat je een vin aanschaft die aansluit bij je gewicht en lengte. Hoe groter jij bent, hoe groter je vin moet zijn.

Vraag om advies bij deze specialist

Zwemer Watersport heeft een ruim assortiment aan vinnen en werkt met deskundige medewerkers die je exact kunnen vertellen welke vinnen voor jou het beste zijn. Bezoek de winkel aan het Veerse Meer en ontdek nog veel meer surfartikelen die jou vast goed van pas komen. Met de Edge Pro verbeter je je prestaties, accelereer je sneller en ga je nog beter windsurfen. Vraag de experts van deze watersportwinkel eventueel om deskundig advies.

https://www.zwemer.nl/