Roestemmer.nl
Image default
Attracties

Schoolreis naar een park dat hart heeft voor de natuur

Ga je op schoolreis of familie-uitje naar een van de Billybird parken, dan weet je dat je naar een plek gaat die natuur hoog in het vaandel draagt. De achterliggende organisatie heeft dan ook niet voor niets de ontwikkeling van regionale recreatieparken met een combinatie van recreatie en natuur als missie. Geen enorme poespas dus, maar een schoolreis die beantwoordt aan de behoefte aan eenvoudig en tijdloos vermaak. Neem bijvoorbeeld park Hemelrijk, waar zich naast een strandbad en diverse binnen- en buitenattracties ook een zwaluwwand en observatiehut bevinden.

Wie ga je tegenkomen tijdens een schoolreisje naar dit park?

Ga je op schoolreis naar park Hemelrijk, dan is de kans aanwezig dat je daar de grote vogel Billybird tegen het gevederde lijf loopt. Billybird is een vrolijke vogel die van de natuur houdt en maar wat graag op onderzoek uit gaat. Net als de kinderen die naar zijn park op schoolreis gaan, is ook hij benieuwd naar wat er allemaal in de wereld te beleven is.

Het toekomstdoel van dit park

Billybird houdt van gezelschap, ongeacht de leeftijd, afkomst of economische status van de bezoekers van zijn park. Het enige wat hij belangrijk vindt, is dat jij je tijdens een schoolreis of familie-uitje als een vis in het water voelt in zijn park. Zijn wens voor de toekomst is dat iedereen elke dag van het jaar kan genieten van het samenzijn met familie, vrienden, klasgenoten en andere belangrijke personen. Een pure en authentieke belevenis in de natuur, voor iedereen!

Het ontstaan van de parken

Het echtpaar Derks is de eigenaar en de drijvende kracht van de Billybird parken. Zowel Ton als Gerrie Derks zijn opgegroeid op een boerderij. Daar ontwikkelden zij al vroeg hun liefde voor natuur. Niet lang na hun trouwen besloten ze de kans te wagen en een onderneming te starten die dezelfde waarden zou uitstralen als zijzelf.

https://billybird.nl/hemelrijk/