Roestemmer.nl
Image default
Industrie

Veilig en hoogwaardig transport met een transportverpakking

Als u goederen wilt vervoeren, dan is het noodzakelijk een geschikte en veilige transportverpakking te hebben. Zo komen de goederen zeker ongeschonden aan op hun bestemming. Verder moet de verpakking van goede kwaliteit zijn. Readybox heeft in het ruime assortiment verschillende houten transportkisten, voor het vervoeren van allerhande kwetsbare producten. Het hout dat voor deze kisten wordt gebruikt, is met zijn 20 millimeter dikte lichtgewicht, maar toch zeer stevig. Een ander voordeel is dat u altijd een passende verpakking heeft, omdat alle transportkisten altijd op maat worden gemaakt. Op deze manier heeft u altijd een transportverpakking waarmee u ieder product veilig kunt vervoeren.

Profiteer van de houten transportkisten van deze specialist

Met een houten transportverpakking kunt u allerlei kwetsbare producten veilig vervoeren. Heeft u machines te vervoeren? Indien u dat wenst, wordt uw transportverpakking voorzien van een corrosievrije binnenlaag, zodat er geen schade ontstaat aan de machines. Dit kan dankzij een speciale bescherming, ook wel een Volatile Corrosion Inhibition (VCI) bescherming genoemd. Deze laag beschermt uw machines tegen invloeden van buitenaf. Zo blijven uw machines vrij van corrosie. Ook kunt u deze transportverpakking eenvoudig verplaatsen met een vorklift of handpallettruck. Ook kunt u uw producten in deze kisten naar het buitenland sturen. De kisten van Readybox zijn namelijk ook geschikt voor luchtvervoer. Zelfs uw bedrijfslogo kan op de kisten, zodat u onderweg ook nog eens een beetje reclame maakt. Ook kunt u meerdere producten in dezelfde verpakking vervoeren. Maak dan wel gebruik van separaties, dan blijven alle producten intact.

Vraag om persoonlijk advies

U kunt bij Readybox niet alleen terecht voor hoogwaardige transportverpakkingen, maar ook voor aanverwante producten en services. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden en de bijbehorende kosten? Readybox heeft altijd de beste optie. Ze geven u persoonlijk advies op basis van jarenlange ervaring en een grote expertise.

https://www.readybox.nl/

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar een Nederlands metaalbedrijf dat precisiewerk aflevert?

De beste kabelbeugels voor uw installatie

De eigenschappen van RVS