Roestemmer.nl
Image default
Dienstverlening

Vervang uw oude werkplaatsvloer en u kunt weer jaren vooruit

Heeft u in uw bedrijf een werkplaatsvloer van beton liggen en is deze aan vervanging toe? Wanneer een werkplaatsvloer van beton oud wordt, is dit te zien aan de vloer en dan ontstaan er een aantal nadelen. Zo kunnen grindnesten en oneffenheden zorgen voor gevaarlijke situaties voor uw personeel. U wilt natuurlijk niet dat er iets gebeurt wat niet had hoeven gebeuren. Door uw vloer te vervangen door een andere werkplaatsvloer, zoals een industrievloer, kunt u weer jaren vooruit. Voor een goede vloer kunt u altijd terecht bij Soldicoat B.V. in Deventer. Deze specialist maakt diverse vloeren voor uw magazijn of productieruimte.

Laat een nieuwe vloer van hoogwaardige kwaliteit plaatsen

Door een nieuwe vloer te laten plaatsen door een specialist, zoals Soldicoat B.V. bent u verzekerd van een hoogwaardige vloer die jaren meegaat. Zo kunt u kiezen voor een vloer met een coatingsysteem met verschillende voordelen. Deze industrievloer is eenvoudig te reinigen, stofvrij en heeft een goede slijtvastheid. Ook kunt u ervoor kiezen voor een antislip afwerking. Wilt u geen saaie grijze vloer hebben, maar een passende kleur voor in uw pand? De coatings voor een industrievloer zijn leverbaar in twintig verschillende kleuren. Zo stemt u het uiterlijk van de vloer af met de inrichting van uw bedrijfshal.

U bepaalt zelf hoe sterk uw vloer wordt

Bij het kiezen van een nieuwe vloer bepaalt u zelf hoe dik de vloer moet worden. Op deze manier maakt u de vloer zo sterk als u dat zelf wilt en nodig is voor de werkzaamheden die u en uw personeel uitvoert. Als u veel werkt met zware, industriële machines is een goede, sterke vloer nodig. Wanneer u interesse heeft in een industrievloer van Soldicoat B.V. kunt u eenvoudig een prijsindicatie aanvragen. Zo weet u snel wat de eventuele kosten van uw nieuwe werkplaatsvloer zijn. Ook kunt u een afspraak maken op uw locatie met de specialisten van dit bedrijf voor deskundig advies.

Gerelateerde artikelen

Woon je dichtbij Rotterdam en heb je een elektricien nodig?

De voordelen van radiateur reparatie door deze expert uit Zeeland

Vinden van slotenmaker Den Haag