Roestemmer.nl
Image default
Banen en opleidingen

Architect

Architect

Jouw verantwoordelijkheden

Als Infrastructure Architect ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de architectuur binnen de afdeling “Infrastructure & Operations” van een van onze lidinstellingen. Je bepaalt de technische evolutie van de informatica-infrastructuur om de continuïteit van de bestaande informatica-infrastructuurdiensten te verzekeren.
Je verleent advies over de te implementeren architectuur en te volgen procedures. Je definieert de documenten en technische ondersteuning voor de operatoren, de ontwikkelaars, gebruikers en informaticadiensten.
Je werkt samen met de projectleiders voor de projecten in verband met de infrastructuur en je verleent hen advies over de keuzes, technische oplossingen en architecturen die geïmplementeerd moeten worden. Daarnaast coördineer je de implementatie van nieuwe architecturen.
Je treedt op als technisch “Change Manager” om de manier van werken en de processen in verband met het infrastructuurbeheer te doen evolueren.
Samen met de functioneel architect en de software architect vorm je het solution team.

Jouw profiel

Je beschikt over een universitair diploma (informaticus of burgerlijk ingenieur) en hebt minimaal vijf jaar ervaring in het design van technische architectuur.
Je hebt ervaring met systeemarchitectuur (archiveringssysteem, digitaal handtekening, oracle big data appliance, etc.).
Je hebt verantwoordelijkheidszin, bent klantgericht en ontwikkelt een vertrouwensrelatie met de klanten op basis van je technische expertise.
Je kan beslissingen nemen en innovatief denken door creatieve ideeën aan te brengen.
Je relationele vaardigheden helpen je anderen te begeleiden en te adviseren bij de implementatie van geschikte oplossingen.
Je bent proactief en doet de zaken vooruit gaan. Je streeft ernaar om de verwachte resultaten te bereiken.
Je bent zelfstandig, maar bent daarnaast een goede teamplayer.

Ons aanbod

Bij het bedrijf bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Het bedrijf betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren.

https://www.vindazo.be/vacatures/architect.html