Roestemmer.nl
Image default
Dienstverlening

Claimen van letselschade Den Haag

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat die alle kennis in huis heeft om een sterke zaak neer te zetten? Voor het claimen van letselschade Den Haag kunt u terecht bij Thomas van Dijk en zijn collega’s. Letselschade advocaat Van Dijk kan uw belangen behartigen wanneer u slachtoffer bent geworden van een verkeersongeval, een ongeluk op de werkvloer of een fout van een medisch specialist. Of het nu een grote of een kleinere zaak betreft, Van Dijk zet zich voor u in en doet er alles aan om de beoogde schadevergoeding van de tegenpartij te krijgen.

Whiplash letselschade vergoeding

Heeft u een whiplash opgelopen? Ook dan kunt u rekenen op de vakkundigheid van Van Dijk advocaten. Whiplash klachten worden vaak niet serieus genomen, maar deze klachten kunnen wel degelijk uw leven nadelig beïnvloeden. Het is in dit geval belangrijk om een medisch specialist bij de zaak te betrekken. Deze kan onafhankelijk een uitspraak doen over de relatie tussen het ongeval en de klachten die u ervaart. En ook over de invloed van de klachten op uw dagelijks functioneren. Vervolgens kan de whiplash letselschade vergoeding worden vastgesteld in overleg met de verzekeraar.

LSA advocaten

Letselschade advocaat Van Dijk is een LSA advocaat, wat betekent dat hij lid is van de vereniging van letselschade advocaten. Alleen advocaten die over een bepaalde hoeveelheid ervaring beschikken en de juiste diploma’s in bezit hebben, kunnen hierbij aangesloten zijn. Daarnaast zijn er nog een aantal belangrijk criteria waaraan een LSA advocaat moet voldoen. Met een LSA advocaat bent u daarom verzekerd van een goede advocaat die hoge kwaliteit kan leveren. Wilt u de hulp van Van Dijk inschakelen? Meldt dan uw zaak aan op de website en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/