Roestemmer.nl
Image default
Dienstverlening

Dakdekkersbedrijf Kewodak: Dé specialist in hoogwaardig plat dakwerk in Leiden

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele dakdekker in Leiden? Dan is Dakdekkersbedrijf Kewodak de specialist die u zoekt. Met meer dan 35 jaar ervaring en erkenning door instanties als Vebidak en Dakmerk, biedt Kewodak hoogwaardige dakwerkzaamheden aan voor zowel bedrijven als particulieren. Dit bedrijf staat bekend om hun specialisatie in platte daken en verantwoord ondernemen. Als betrouwbare partner voor het uitvoeren van dakreparaties en -onderhoud, reinigen van goten, verwijderen van mossen en aanslag en het uitvoeren van kleine reparaties, biedt Kewodak complete projectgarantie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op met Dakdekkersbedrijf Kewodak.

Wat is de specialiteit van dakdekkersbedrijf Kewodak?

Dakdekkersbedrijf Kewodak is gespecialiseerd in het renoveren, repareren en onderhouden van daken. Dit doen zij al 35 jaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten, zowel in bestaande bouw als in nieuwbouw. Het bedrijf is aangesloten bij Vebidak en staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Met het VCA**-certificaat, het KOMO-procescertificaat en het Dakmerk Waarborgfonds is Kewodak een betrouwbare keuze voor dakwerk. Het team werkt planmatig en effectief, zowel solo als in teamverband bij grote projecten. Alle medewerkers zijn voorzien van de juiste diploma’s en certificaten. Kewodak biedt complete projectgarantie en heeft een kwaliteitskeurmerk van Dakmerk. Klanten kunnen bij het kenniscentrum van het dakdekkersbedrijf terecht voor informatie over groene daken en subsidies hiervoor. Kortom, dakdekkersbedrijf Kewodak staat voor professioneel en deskundig dakwerk, met aandacht voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wat is de specialisatie van Dakdekkersbedrijf Kewodak in Leiden?

Dakdekkersbedrijf Kewodak is dé specialist in Leiden op het gebied van platte daken. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij dit erkende bedrijf terecht voor hoogwaardige dakwerkzaamheden. Met meer dan 35 jaar ervaring en erkenning door instanties als Vebidak en Dakmerk, garandeert Kewodak een perfect resultaat bij al hun projecten. Verantwoord ondernemen staat hierbij hoog in het vaandel. Naast het aanbieden van verschillende soorten dakbedekking voor platte daken, biedt dit bedrijf ook garantie op het dakwerk. Kewodak is gespecialiseerd in het uitvoeren van dakreparaties en -onderhoud en is een betrouwbare partner voor het reinigen van goten, het verwijderen van mossen en aanslag en het uitvoeren van kleine reparaties. Voor iedereen in Leiden en omgeving die op zoek is naar een professionele dakdekker Leiden, is Kewodak dé partner.

https://www.kewodak.nl/