Roestemmer.nl
Image default
Woning en Tuin

Een leuke picknicktafel voor in je achtertuin

Ben je op zoek naar een leuke picknicktafel voor bijvoorbeeld in je tuin of een andere locatie? Dan zit je hiervoor bij Rockwood goed. Rockwood is een bedrijf dat picknicktafels verkoopt van een hoge kwaliteit. Dit bedrijf is dan ook marktleider in zware houten picknicktafels. De picknicktafels van dit bedrijf worden volgens de FSC-certificeringsstandaarden geproduceerd. Zij blijven investeren in duurzame en milieubewuste producten. De picknicktafels die zij verkopen zijn verkrijgbaar in vijf verschillende lengtematen, namelijk: 0,60m, 1,20m, 1,80m, 2,40m en 3m. Het hout dat gebruikt wordt voor het maken van de picknicktafels, is een eerlijk natuurproduct. Oftewel een levend materiaal dat alle verschijnselen kent die de natuur heeft meegegeven. Hierdoor ontstaat ook het natuurlijke en karakteristieke uiterlijk van de picknicktafel.

Verschillende soorten picknicktafels

Een picknicktafel in bijvoorbeeld de tuin is niet alleen handig, het is ook nog eens heel gezellig. Aan een picknicktafel zit iedereen bij elkaar, waardoor het communiceren ook makkelijker wordt. Uiteraard zijn er veel verschillende soorten picknicktafels, bijvoorbeeld een picknicktafel met een rugleuning. Daarnaast zijn er onder andere ook vierkante picknicktafels beschikbaar, ronde picknicktafels en bijvoorbeeld picknicktafels voor kinderen. Ook voor tuinbanken, biersets en overige tuinmeubelen slaag je bij dit bedrijf.

Stel direct je vragen

De picknicktafels en de overige tuinmeubelen worden door heel Nederland geleverd middels transportdistributiecentra. Deze distributiecentra zijn onder andere terug te vinden in de steden Amsterdam, Haarlem, Den Helder, Den Haag, Rotterdam, Middelburg, en Vlissingen. Wil jij ook een leuke picknicktafel in je tuin of weet jij nog een andere leuke locatie om een picknicktafel te plaatsen? Wacht dan niet langer en plaats direct je bestelling! Heb je misschien eerst nog wat vragen over een van de tafels of overige tuinmeubelen voordat je een bestelling plaatst? Dat is geen probleem! Neem hiervoor dan zeker eens contact op met dit bedrijf en vertellen je graag meer over de tafels en de mogelijkheden hiervan.