Roestemmer.nl
Image default
Groothandel

De voordelen van het gebruik van ledpanelen die u moet kennen

Het ledpaneel is een combinatie van verschillende LED-chips die in een doos of rechthoekige vorm zijn gemaakt met aan alle vier zijden een frame dat aan het plafond kan worden gehangen of aan het plafondoppervlak kan worden bevestigd. Het doel is om een ​​betere en gelijkmatigere verlichting te realiseren tegen een lager energieverbruik. Hoewel het op het moment van installatie van dit ledpaneel veel geld kost, is het als het op de lange termijn wordt berekend de moeite waard en kan het zelfs meer voordelen voor je opleveren. ledpanelen kunnen tot 75% energie besparen en zijn duurzamer. Een ledpaneel kan tot 50.000 branduren meegaan. U hoeft zich geen zorgen te maken of uw kamer te klein of te groot is, want ledpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van de kleinste afmeting van 12×12 inch tot de grootste van 25×25 inch voor vierkante ledpanelen en 24×47 inch voor rechthoekige ledpanelen. U kunt zelf bepalen welk LED paneel geschikt is voor uw ruimte. Een ander voordeel is dat ledpanelen een mooi en modern interieur kunnen zijn om het plafond van je huis te vullen. Hieronder volgen de voordelen van het gebruik van ledpanelen.

Bespaar veel energie en kosten

In vergelijking met gloeilampen kan het gebruik van LED-lampen u meer kosten en energie besparen. Wanneer u voor het eerst een LED-paneel koopt, voelt u misschien dat het duur is, maar als u goed bent in rekenen, zult u zich realiseren dat het u meer winst oplevert. Als je ziet hoeveel je kunt besparen op maandelijkse vaste kosten, laag energieverbruik, lange levensduur van LED-panelen en eenvoudig onderhoud, dan kan je daar echt jaren van profiteren.

Helderdere en schonere lichtkwaliteit

De lichtopbrengst van het LED-paneel is helderder en schoner. Het vermoeit je ogen echter niet snel, wat de kwaliteit van je zicht en concentratie kan verbeteren. Over het algemeen is de kleur van led-verlichting wit. Het heeft echter ook enkele kleurverschillen die worden gemeten in Kelvin-eenheden van licht, namelijk warm wit, helder wit en koud wit licht. Hoe hoger de Kelvin, hoe feller de lamp en vice versa. Het is ook erg belangrijk dat u de intensiteit van het licht dat u van het LED-paneel ontvangt, aanpast. U kunt de helderheid van uw LED-paneel aanpassen met behulp van de LED-driver. Dit is erg handig voor degenen die LED-panelen in de vergaderruimte installeren wanneer u een presentatie gaat geven met een projector en u dus een dimmerruimte nodig heeft.