Roestemmer.nl
Image default
Groothandel

Met een gekoelde werkbank of display koelkast blijft uw etenswaren langer vers

Wanneer u werkzaam bent in de horeca of een winkel heeft waar u levensmiddelen verkoopt, is een goede koeling van groot belang. In de horeca is een gekoelde werkbank onmisbaar. U kunt hieraan werken en het etenswaar dat koel moet blijven, legt u direct in een van de koelingen onder de werkbank. Bij Koopsretail heeft u de keuze uit een ruim assortiment gekoelde werkbanken. Dit bedrijf is onderdeel van Koeltechnisch Buro Midden Nederland en heeft jarenlange ervaring op het gebied van koeltechnische apparatuur. Bent u benieuwd welke koelapparatuur zij aanbieden die handig zijn voor uw horecazaak of winkel? Lees dan verder!

U kunt al uw etenswaren koel en vers bewaren

Een gekoelde werkbank is ideaal wanneer u een horecazaak heeft. U kunt heerlijke gerechten bereiden en deze koel en vers bewaren in de koelingen onder de werkbank. Wanneer u deze gerechten of andere etenswaren wilt presenteren in uw winkel, dan is een display koelkast de perfecte oplossing. Bij het kopen van eten kijken veel mensen hoe het product eruit ziet. Met een display koelkast laat u aan uw klanten zien wat u in huis heeft en waaruit ze kunnen kiezen. Omdat het een koelkast is, blijft alles vers en koel. Ook zijn ze uitermate geschikt voor het koel houden van drankjes.

Maak gebruik van de expertise van deze specialist

Indien u op zoek bent naar een gekoelde werkbank of een display koelkast vindt u bij Koopsretail altijd wat u zoekt. Zij hebben al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van koeltechnisch apparatuur waardoor u verzekerd bent van een uitstekende dienstverlening. De medewerkers die bij deze specialist werken, kunnen u helpen bij het vinden van de apparatuur die aan uw wensen voldoet. Ook hebben ze genoeg expertise in huis om u te voorzien van deskundig advies. Zorg ervoor dat uw producten en etenswaren altijd goed koel blijven door het bestellen van een gekoelde werkbank of een display koelkast.