Roestemmer.nl
Image default
Groothandel

Industriële weegschalen voor gebruik zware objecten

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar industriële weegschalen? Dit type weegschaal wordt vrijwel uitsluitend ingezet voor het wegen van zwaardere producten; bakken, pallets en meer. Omdat de weegschaal een relatief zwaar gewicht moet kunnen tillen én een tikje moet kunnen hebben, zijn de professionele plateauweegschalen voorzien van extra sterke elementen. Ook de software van de industriële weegschaal is door de jaren heen steeds innovatiever geworden. Zo zijn er speciale mechanismen die ervoor zorgen dat u een meting nu nog exacter kunt uitvoeren. Een geschikte weegschaal voor diverse industriële sectoren, welke tevens op maat kan worden aangeboden.

Industriële weegschalen met innovatieve elementen

Binnen de industrie is het wegen van grotere, dan wel zwaardere producten belangrijk. Een exacte benadering van het daadwerkelijke gewicht krijgt u alleen met een stabiel product. U wilt uiteraard dat eenzelfde product met een exacte bandering kan worden gewogen. Daarom wordt er bij industriële weegschalen gebruik gemaakt van een zogenaamde nulstelling. Ook een tarrameting kan belangrijk zijn, wanneer u bijvoorbeeld de inhoud van een box wilt meten, maar niet de box zelf. Dankzij innovatieve software kunt u die exacte metingen verwachten van de professionele plateauweegschaal; een product dat steeds beter wordt. Bij GepeS B.V. kunt u diverse van deze weegschalen vinden, welke voor iedere sector en ieder doeleinde te gebruiken zijn.

Professionele plateauweegschaal; grote en kleine varianten weegschalen

De professionele plateauweegschaal is er voor tal van branches, variërend vanaf een basic uitvoering tot een zeer uitgebreide weegschaal. Zo kunt u standaard pakketten eenvoudig wegen, maar ook grotere boxen of pallets. De weegschalen zijn berekend op zware materialen en dermate robuust, dat deze kunnen tegen een stootje. Zo ervaart u uitgebreid comfort en tijdloze kwaliteit. De professionele plateauweegschaal kan jaren meegaan en op maat te maken voor uw branche. Een product dat voldoet aan de laatste industriële eisen.