Roestemmer.nl
Image default
Groothandel

Bestel hier uw PET-fles en pharma bottles in allerlei soorten en maten

Pharma bottles moeten in Nederland en daarbuiten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Dit heeft natuurlijk alles te maken met het feit dat ze over het algemeen gebruikt worden voor het bewaren van geneesmiddelen. Het ingewikkelde productieproces dat de verpakkingen doorlopen zorgt vaak voor hoge kosten. Gelukkig profiteert u bij PET Power van een aantrekkelijke prijs. Meer weten? Lees dan snel verder.

Ontwerp zelf uw PET-fles

Bij PET Power heeft u de mogelijkheid om zelf te kiezen hoe uw PET-fles eruit komt te zien. Er zijn een aantal eigenschappen die u kunt bepalen, namelijk:

  • Vorm
  • Inhoud
  • Neksluiting
  • Materiaal
  • Decoratie

Met de handige online configurator is het ontwerpen van uw pharma bottles of een PET-fles heel simpel. Bovendien kunt u altijd contact opnemen met een van de lokale salesvertegenwoordigers indien u graag advies zou ontvangen over de mogelijkheden. Zo weet u altijd zeker dat u de beste keuze maakt voor uw bedrijf.

Leer meer over het innovatieve duurzaamheidsprogramma

Ondanks het feit dat PET Power zich bezighoudt met het produceren van kunststof verpakkingen, doet het bedrijf haar best om de ecologische voetafdruk zoveel mogelijk te beperken. Dit blijkt onder andere uit het innovatieve duurzaamheidsprogramma. Dit programma richt zich op het verminderen van de algehele CO²-uitstoot, het verlagen van de hoeveelheid afval dat wordt geproduceerd en het gebruiken van duurzame grondstoffen. Daarbovenop is er ook nog aandacht voor het inspireren van andere bedrijven om vergelijkbare duurzaamheidsinitiatieven op te zetten. Door hier uw PET-fles of pharma bottles te bestellen, draagt u dus indirect uw steentje bij aan een beter milieu.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met deze specialist

Voor meer informatie over de PET-verpakkingen en de achterliggende productieprocessen, kunt u altijd een kijkje nemen op de website. Voor specifiekere vragen over bijvoorbeeld het zelf ontwerpen van een PET-fles of pharma bottles, kunt u terecht bij de klantenservice van PET Power. Zij helpen u graag verder!