Roestemmer.nl
Image default
Mode en Kleding

In welke stijl Birckenstocks dragen?

Trek Birkenstock sandalen aan met shorts voor een casual zomerlook. Sandalen en shorts zijn een go-to combinatie bij warm weer. Voeg een basic T-shirt of een tanktop in een neutrale kleur toe om deze eenvoudige look compleet te maken.

Voor een ietwat netter geklede outfit kun je als man een leren Birkenstock-short combineren met een slimme chino. Vrouwen die een meer geklede versie van deze look willen, kunnen Birkenstocks koppelen aan een kanten short. Probeer een teenslipper-stijl Birkenstock met meer casual shorts, zoals die van jean of licht katoen.

Draag Birkenstocks met een broek voor een chique, eenvoudige look in koeler weer. Op dagen dat je een ontspannen zomergevoel in je garderobe wilt houden maar het weer werkt niet mee, probeer dan je sandalen te combineren met een jeans of een casual broek.

Birkenstocks zien er schattig uit met alle stijlen jeans, van skinny tot boyfriend. Hoe lichter de wassing van je jeans, hoe nonchalanter de algehele look. Experimenteer met een uitgesneden broek als je niet bang bent om een kleine enkel te laten zien.

Creëer een chiquere look door Birkenstocks te combineren met op maat gemaakte kleding of jurken. Je kunt je nonchalante esthetiek nog chiquer maken door Birkenstocks te combineren met onverwachte keuzes, zoals jurken en blazers. Geef je look een extra dimensie door een accessoire toe te voegen, zoals een breedgerande zonnehoed of een Panama-muts.

Mannen kunnen leren Birkenstocks in een neutrale kleur combineren met een statement blazer in een leuke, felle zomerkleur, zoals turquoise, voor een meer geklede look.

Vrouwen kunnen Birkenstocks proberen te dragen met een eenvoudige zomerjurk of een lange maxi-jurk. De brokkeligheid van de sandalen contrasteert aangenaam met de flirterige vrouwelijke vibe van de jurk.
Gooi een leren jasje of een getailleerde blazer aan voor een extra vleugje glamour bij koeler weer.