Roestemmer.nl
Image default
Verbouwen

Container huren in Vught?

Wilt u een container huren in of nabij Vught? Dat kan! Theo Heijmans Transport & Containerverhuur is een bedrijf dat zich al ruim 30 jaar specialiseert in de verhuur van containers en het recyclen van allerlei afval. Heeft er een storm gewoed en is er een oude boom op uw dak gevallen? Bij het opruimen zal het u opvallen dat u twee soorten afval zal hebben; dakafval en houtafval. Hoe komt u nu snel van het afval af en kunt u verder met het repareren van uw dak en tuin? Dan huurt u twee containers bij Theo Heijmans Transport & Containerverhuur! Het bedrijf snapt heel goed dat er soms urgentie is bij containers huren, het is dan ook mogelijk dat als u vandaag belt u de containers morgen al voor de deur heeft staan. Raakt de container vol en heeft u een nieuwe nodig? Ook voor het verwisselen van een container biedt dit bedrijf een snelle service.

Het recyclen van afval

Waarom zijn in het voorbeeld twee containers nodig? Het antwoord is eigenlijk vrij simpel: recyclen! Net zoals u thuis niet het plastic en papier bij elkaar in de afvalbak gooit, heeft u voor verschillende soorten afval en puin aparte containers nodig. Op deze manier kan het opgehaalde afval netjes gerecycled worden en gaan we zuinig om met het milieu. In dakafval kunnen namelijk schadelijke stoffen zitten en van houtafval kan een deel misschien hergebruikt worden. Theo Heijmans Transport & Containerverhuur heeft op de website speciaal voor deze reden een afvalwijzer. Zo kunt u zelf bekijken welk soort afval u gaat genereren en of u daar één of meerdere containers voor huurt.

Wat zijn de mogelijkheden voor soorten containers?

Er zijn tal aan opties bij een container huren. Voor de particulier of het bedrijfsleven, voor een grote klus of een kleine klus en voor een nette klus of een vieze klus; overal bestaat de ideale container voor. Theo Heijmans heeft containers van minimaal 2 kubieke meter en maximaal 40 kubieke meter inhoud in het assortiment. Daarnaast zijn er ook nog grote open containers en containers met een gesloten portaal. Als u er zelf niet helemaal uitkomt kunt u altijd advies vragen bij een medewerker van het bedrijf om te informeren naar welke soort container u het beste kunt huren.

https://www.theoheijmans.nl/