Roestemmer.nl
Image default
Verbouwen

Een goede groutinjectie door vakmensen laten uitvoeren

Als u een groutinjectie wilt laten uitvoeren voor uw aankomende bouwproject, dan wilt u uiteraard wel dat het werk goed wordt uitgevoerd. U heeft specialisten nodig die alles weten en iedere taak in de verankering- en funderingstechniek hebben uitgevoerd. Zo maakt u gebruik van kennis en ervaring en weet u zeker dat u kunt vertrouwen op deze verstevigende behandeling voor bouwgrond. De Vries Titan is zo een bedrijf. Zij beschikken over alle certificeringen die nodig zijn om uw groutwerk op een goede manier uit te voeren. Ook kunt u ervan uit gaan dat deze specialisten alle handelingen voor uw opdracht toetsen op basis van de meest relevante en recente normen. Op deze experts kunt u dus echt bouwen!

Dit zijn de specialisten die het beste uw groutinjectie kunnen verzorgen

Sinds het begin van deze eeuw is deze specialist zich gaan focussen op de verankering- en funderingstechnieken. Vanwege de pioniersrol in dit werkveld was het bedrijf de eerste die zelfborende ankers introduceerde. In de jaren die volgde, werd deze techniek steeds populairder en vaker toegepast bij groutwerk. Uiteraard kan er geen enkel ander bedrijf zo goed met deze techniek omgaan als de grondlegger en dat is De Vries Titan. Sindsdien zijn de diensten van deze expert in trek in binnen- en buitenland. Ook voor u kan deze pionier zijn competentie demonsteren tijdens het uitvoeren van de groutinjectie voor uw bouwproject.

Een betrouwbaar resultaat aan de hand van een bewezen werkmethode

Als deze verankering- en funderingsspecialisten te werk gaan bij de uitvoer van een groutinjectie gaan ze altijd op dezelfde betrouwbare manier aan de slag. Het grout wordt aangebracht in de grond aan de hand van de eigen techniek en machines van deze experts. Dit wil zeggen dat het middel, dat bestaat uit water en cement, middels een cilinder in de te bewerken grond wordt ingebed. Als het middel is aangebracht, verhardt het. Hierdoor wordt het waterdicht en verkrijgt het de funderende werking die zorgt voor een stevige bouwondergrond. Dit is ideaal als u behoefte heeft aan tijdelijke of zelfs permanente waterkerende- of grondconstructies. Kies voor de uitvoer van een groutinjectie altijd voor de diensten van De Vries Titan.

https://devriestitan.nl/