Roestemmer.nl
Image default
Aanbiedingen

Geef jij binnenkort een 21 diner? We got you!

Gefeliciteerd, je wordt 21! Dit is een bijzondere mijlpaal in je leven. En om het te vieren, wil je misschien een 21 diner organiseren. Maar hoe organiseer je het perfecte 21 diner? In deze blogpost geven we je tips en ideeën om van jouw diner een onvergetelijke avond te maken.

 

Maak een gastenlijst en stuur uitnodigingen

Een 21 diner is een intiem diner met alleen de mensen die het dichtst bij je staan. Maak daarom een lijst van gasten die je wilt uitnodigen en stuur ze een leuke uitnodiging. Kies een thema en zorg dat het thema terugkomt in de uitnodigingen. Dit kan bijvoorbeeld een kleur of een dresscode zijn. Zo creëer je meteen een feestelijke sfeer.

 

Kies een locatie

Kies een locatie die past bij het aantal gasten en bij het thema van je diner. Je kunt ervoor kiezen om thuis te blijven en het diner te organiseren in je eigen huis of tuin. Maar je kunt ook een zaaltje huren of uit eten gaan. Het belangrijkste is dat je je comfortabel voelt op de locatie.

 

Bedenk een menu

Het menu is natuurlijk een belangrijk onderdeel van het diner. Bedenk welk thema je wilt gebruiken voor het eten en bedenk een menu dat hierbij past. Houd rekening met de smaak van je gasten en zorg voor voldoende variatie. Vergeet niet om ook drankjes te serveren en een leuk thema te bedenken voor de drankjes.

 

Maak een planning

Een goede planning is essentieel voor een geslaagd 21 diner. Bedenk van tevoren hoe lang het diner mag duren en maak een tijdschema voor de avond. Houd ook rekening met de speeches en de cadeaus die gegeven worden. Het is handig om een draaiboek te maken zodat je weet wat er op welk moment moet gebeuren.

 

Zorg voor leuke extra’s

Om het diner extra feestelijk te maken, kun je leuke extra’s regelen. Dit kunnen bijvoorbeeld decoraties zijn, een photobooth of leuke activiteiten. Kijk hiervoor eens naar de partyverhuur van Lumineux! Je kunt ook speeches houden of cadeautjes uitdelen. Zorg ervoor dat je gasten zich welkom en speciaal voelen en dat ze een onvergetelijke avond hebben.

 

https://www.lumineux.nl/partyverhuur/