Roestemmer.nl
Image default
Aanbiedingen

Hoe style je een ribbed flared pants?

Hoe style je een ribbed flared pants?

Een flared pants is al jarenlang een populaire broek. Dat is niet voor niets, want het is vrouwelijk en het zit tegelijkertijd comfortabel. Een perfecte combinatie als je het de meeste vrouwen vraagt. Doordat er zo veel soorten flared pants zijn, kun je er ook veel verschillende outfits mee maken. Ben je benieuwd hoe je een ribbed flared pants het beste kunt stylen? Lees dan verder en kom erachter!

 

Classy

Een ribbed flared pants is erg vrouwelijk doordat de broek de heupen benadrukt. Je kunt deze broek erg klassiek dragen door er een lange blazer bij te kiezen. Je kunt gaan voor een bijpassende blazer, zodat het een pak lijkt. Maar je kunt ook kiezen voor een blazer in een print in dezelfde kleur als de broek. Trek er een mooie top onder aan en match deze met een paar hakken. En klaar ben je! 

 

Casual 

Een ribbed flared pants is de flared met de dikste stof. Hierdoor tekent de broek niet en schijnt het niet door. Doordat de broek niet tekent en doorschijnt, kun je ervoor kiezen om er een korte top op te dragen. Denk hierbij aan een shirt, hempdje of een croptop. Is het iets te koud voor korte mouwen? Ga dan voor een sweater en combineer deze met een paar sneakers. 

 

Ontdek het assortiment

De classy en casual stijl worden het meeste gedragen bij een rib flared broek. Het voordeel aan deze stijlen is dat het iedereen staat. Daarbij zitten ze ook nog eens enorm comfortabel. Ben je enthousiast geworden over een ribbed flared broek? Neem dan een kijkje op de website van FLRD en ontdek het aanbod aan flared pants. Heb je een vraag over de lengte van de broek? Neem dan contact op en laat je adviseren.