Roestemmer.nl
Image default
Telefonie

Wil je zelf een telefoon hoesje ontwerpen?

Heb je een nieuwe telefoon en wil je zelf een hoesje voor je telefoon ontwerpen? Bekijk dan de website van Xpressing. Dit bedrijf verkoopt diverse hoesjes voor iPads en telefoons van verschillende merken als Apple, Samsung en Huawei. Met een persoonlijk hoesje van deze webshop raak je je telefoon nooit meer kwijt. Niemand heeft namelijk zo’n origineel hoesje voor zijn telefoon als jij. Bovendien kun je hier ook terecht voor sleeves voor je laptop én voor een hoesje voor je AirPods. Je kunt er dus voor kiezen om al je elektronica qua stijl met elkaar te combineren. Je kunt zelfs al je apparaten met de precies dezelfde afbeelding laten bedrukken.

Verschillende soorten hoesjes

Als je zelf een hoesje voor je telefoon wilt ontwerpen, doorloop je bij Xpressing verschillende stappen. Als eerste kies je het model van het hoesje, maar dit is nog niet zo gemakkelijk. Je hebt namelijk veel keus. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor het merk en het type telefoon, kies je het soort hoesje. Er zijn verschillende soorten hoesjes beschikbaar:

–        Soft-cases

–        Hard-cases

–        Crossbody-cases

–        Bumper-cases

–        Tough-phone-cases

–        Wallet-cases

Je kiest het geschikte hoesje op basis van de eigenschappen die jij in een hoesje belangrijk vindt. Zo biedt de ene soort meer bescherming voor je telefoon dan de ander. Ook verschillen de hoesjes in dikte. Heb je je keuze gemaakt? Dan kies je de foto voor je hoesje of je maakt een ontwerp in de ontwerpstudio van dit bedrijf. Hierna bestel je je zelfontworpen hoesje.

Word creatief en bestel

Het maakt niet uit of je een foto, een patroon of een tekst op je hoesje voor je telefoon wilt zetten, als je hem zelf gaat ontwerpen in deze webshop. Alles is mogelijk! Kom je er niet uit? Twijfel je of jouw ontwerp er wel mooi uit komt te zien op een telefoon hoesje? Neem dan contact op met een van de medewerkers van dit bedrijf. Zij helpen je graag. Maak gebruik van de contactgegevens op hun website en stel je vragen of bestel jouw creatie direct online.