Roestemmer.nl
Image default
Media

Dit stemmenbureau helpt uw voice-over naar het beste eindresultaat

Als u MultiVoice als stemmenbureau inhuurt voor het vinden van een professionele voice-over, houdt hun service niet op als ze u een stem aangeraden hebben. Ze helpen u als eerste met het zoeken naar de perfecte stem voor uw audio- en/of videoproject, zodat u zelf geen stemaudities hoeft te houden. Ook denken de medewerkers van dit stemmenbureau met u mee over een geschikte opnamestudio. Door hun jarenlange ervaring weten ze hoe ze uw voice-overopname tot een goed einde kunnen brengen. Bovendien kunt u een beroep doen op de tekstredactie die ze u aanbieden, in iedere taal uit hun portfolio. Als laatste onderdeel van het servicepakket van dit bureau wordt u geholpen bij alle administratie die bij het inhuren van een professionele voice-over komt kijken.

Voice-overs in alle talen

Als u een breed, internationaal publiek wilt aanspreken met uw videoproject, is het een goede keuze om voice-overs op te nemen in verschillende talen. Bij dit stemmenbureau vindt u een professionele voice-overs voor diverse Europese talen. Omdat dit bedrijf al jaren aan de weg timmert als internationaal castingbureau voor stemacteurs en -actrices, hebben zij ook voor andere talen dan het Nederlands een breed stemmenbestand. Zo kiest u uit diverse voice-overs in het Engels, het Frans of en Spaans. Ook voor talen als het Pools, het Russisch en het Portugees kunt u bij hen terecht.

Kies uw stem uit een van de vele stemdemo’s

Heeft u een idee waar de ideale stem voor uw audio- of videoproject aan moet voldoen? Dan helpen de ervaren bookingmanagers van MultiVoice uit Hilversum u graag met het zoeken van de juiste stemacteur of -actrice. U geeft in een persoonlijk gesprek aan waar u naar op zoek bent in een professionele voice-over, en de managers gaan voor u aan de slag. U ontvangt per e-mail een aantal stemdemo’s waaruit u de geschikte voice-over kiest. Heeft u een opdracht voor dit bureau? Plan dan een afspraak in met behulp van de contactgegevens op hun website.