Roestemmer.nl
Image default
Vakantie

Boek uw rondreis op maat door Colombia of Japan

Bent u op zoek naar een mooie reis die u voor altijd bij zal blijven? Een rondreis door het prachtige Colombia of hybride Japan mag zeker niet op uw wensenlijst ontbreken! Hieronder vindt u enkele hoogtepunten van beide reizen.

Bezoek een waar paradijs in Zuid-Amerika

In de afgelopen jaren is een rondreis door Colombia veel populairder geworden. Dit Zuid-Amerikaanse land heeft alles wat u maar wenst; een mix van cultuur, geschiedenis, natuur én vriendelijke locals. Van salsadansen in Cali tot de ruige geschiedenis van Pablo Escobar ontdekken in Medellín en heerlijke warme dranken in de koffieregio tot dansen in de hoofdstad Bogotá. Met een rondreis door Colombia wordt u verliefd op de diverse landschappen die in contrast staan met de levendigheid van de steden. Staat relaxen ook hoog op uw lijstje? Proef dan de Caraïbische sferen in Cartagena. Voor ieder wat wils.

Combinatie van hypermoderniteit met eeuwenoude tradities

Als u graag een land wilt bezoeken dat een unieke combinatie van moderniteit en traditie heeft, dan is een rondreis door Japan de perfecte keuze voor u. In Japan vindt u niet alleen prachtige natuurgebieden zoals de Fuji Five Lakes, Mount Fuji en de Japanse Alpen. De steden zijn minstens zo veel de moeite waard om te bezoeken. Bezoek steden zoals Tokyo, Kyoto en Hiroshima, waar u de hybride stadsindeling van modern en traditioneel voor uw eigen ogen ziet. Wilt u graag een rondreis boeken door het land van de Samurai, geisha’s en de reizende zon? Stel voor uzelf een must-see lijst op en ontdek wat mogelijk is bij een touroperator.

Geef uw voorkeuren door en boek uw rondreis

Wilt u graag een rondreis door Colombia of Japan boeken? Neem dan contact op met Vámonos Travels of vraag online de offerte voor uw droomreis aan. Op de website vindt u al enkele voorbeeldreizen, die aan te passen zijn aan de hand van uw voorkeuren. Ontdek samen de wereld.

Gerelateerde artikelen

Mooi recreatief vastgoed om in te investeren

De leukste tips voor singlereizen

Kleurrijke motorvakantie door Marokko!