Roestemmer.nl
Image default
Entertainment

Hoe organiseer je een babyshower en welke babyshower versiering koop je?

Heb je nog nooit een babyshower georganiseerd en heb je daardoor geen idee wat daar allemaal bij komt kijken en wat voor babyshower versiering je moet kopen? Het is begrijpelijk dat je dat niet weet als je nog nooit een babyshower georganiseerd hebt. In deze blog kun je tips lezen en wellicht krijg je dan leuke ideeën.

Is er speciale babyshower versiering te verkrijgen?

Een babyshower zonder babyshower versiering is geen babyshower. Er zijn heel veel verschillende versieringen te verkrijgen. Je kunt hiervoor een thema gebruiken, zoals goud of zilver. Maar uiteraard is er ook roze en blauwe babyshower versiering te verkrijgen.

Van slingers tot prikkertjes

Bij Daily Style kun je helemaal los gaan in je versiering. Wat denk je van een deurslinger met allemaal blauwe baby afbeeldingen, of prikkertjes met it’s a boy of it’s a girl. Wanneer je een cadeau zoekt voor een babyshower is een sjerp met ‘Mommy to be’ erop ook een leuke optie. Er zijn daarnaast hele schattige babyshower slingers te krijgen met olifantjes erop en bijpassende ballonnen en cupcake vormpjes. Kortom, bij Daily Style is er te veel om op te noemen.

Wat voor hapjes maak je?

De babyshower is bij uitstek een feest om lekkere zoete hapjes te maken. Chocola, blauwe of roze tum tum mix en natuurlijk cupcakes. Want met cupcakes kan je het feest echt compleet maken. De vrolijke cupcake vormpjes kun je afstemmen op de versiering van de cupcakes. Je kunt bijvoorbeeld gouden cupcake vormpjes gebruiken als je de cupcakes versiert met gouden pareltjes. Of roze cupcake vormpjes als je de cupcake versiert met roze muisjes. En uiteraard kan je de cupcakes ook afstemmen op je babyshower versiering.

Tip voor een leuk spel

Bij een babyshower kun je natuurlijk lekker kletsen met je vriendinnen over allemaal babydingen, maar het is ook leuk om een spel te doen. Je kunt bijvoorbeeld van tevoren aan alle genodigden vragen een babyfoto mee te nemen. Deze worden allemaal door elkaar op tafel gelegd en er moet dan geraden worden wie wie is. Dit zorgt ongetwijfeld voor een hoop lol. En met de heerlijke cupcakes en mooi versierde kamer wordt het zeker een perfecte babyshower.