Roestemmer.nl
Image default
Industrie

De betrouwbaarste partner voor de aanschaf van hogedruk membraanpompen

Hogedruk membraanpompen behoren tot de categorie verdringerpompen, ook wel volumetrische pompen genoemd. De pompen zijn erg veelzijdig en kunnen in tal van industrieën voor een ruim scala aan vloeistoffen worden ingezet. Hogedruk membraanpompen verplaatsen de vloeistoffen volumetrisch door het verkleinen en vergroten van hun pompkamers. Hiervoor is persluchttoevoer noodzakelijk. Een membraanpomp is eenvoudig te gebruiken en te onderhouden. Het Hilversumse ingenieursbureau PromoTec is met zijn ruim vijftig jaar ervaring binnen de industrie de betrouwbaarste partner voor de aanschaf ervan.

Het gebruik van een membraanpomp

Een membraanpomp wordt vaak ingezet voor het verpompen van gevaarlijke vloeistoffen, maar ook fluïden. Het membraan van de pomp wordt door een zuiger op en neer bewogen, waardoor de volumeverandering ontstaat die noodzakelijk is om te kunnen verpompen. De pomp heeft geen asafdichting (afdichting van de ronddraaiende as), waardoor het lekkagerisico vrijwel nihil is. Bovendien kunnen ze onbeperkt droog lopen zonder gevolgen. 

Advies over hogedruk membraanpompen in verschillende branches

PromoTec heeft een feilloze reputatie wanneer het aankomt op kennis, kwaliteit en betrouwbaarheid. De medewerkers van het ingenieursbedrijf hebben een zeer ruime kennis op het gebied van uiteenlopende soorten pompen en kunnen u helpen bij het bepalen welke pomp de juiste is voor de door u uit te voeren werkzaamheden. De medewerkers hebben een lange staat van dienst en weten van de hoed en de rand wat betreft de toepassing van verschillende pompen in uiteenlopende branches en processen.

Het ruimste aanbod pompen en bijbehoren

Het ingenieursbedrijf werkt onafhankelijk en is niet gebonden aan slechts één fabrikant. Zo kunt u ervan uitgaan dat u er ook echt de apparaten vindt die het beste voor uw toepassingen zijn. Behalve hogedruk membraanpompen bent u er ook aan het juiste adres voor andere soorten pompen, zoals magneetgedreven centrifugaal- en turbinepompen, tandwielpompen en doseerpompen. Ook voor pulsatiedempers, hydropneumatische accumulatoren die pulsaties, vibraties en geluid beperken, kunt u bij de professionals van dit Hilversumse bedrijf terecht.

https://promotec.nl/