Roestemmer.nl
Image default
Industrie

Op zoek naar een Nederlands metaalbedrijf dat precisiewerk aflevert?

Bent u op zoek naar een metaalbedrijf uit Nederland voor het beste precisie (plaat)werk? Zoekt u naar een bedrijf waarbij metaal in het DNA zit? Kies dan voor BOZ Group in Bergen op Zoom. Dit is een bedrijf dat een expert is op het gebied van precisie plaatwerk, raad weet met engineering en de ontwikkeling van allerlei vormen van plaatbewerking. Hier kunt u ervoor kiezen uw product te laten poedercoaten of laserlassen. Tevens vindt u alles voor machinebehuizingen en assemblage. Het bedrijf heeft wereldwijd een reputatie opgebouwd kwalitatief maatwerk af te leveren en eerlijk advies te geven. Bij het bedrijf wordt ontwikkeld, geïnnoveerd en gebouwd. Er wordt gedacht vanuit de wensen van de klant. Op basis van die wens wordt een zogenaamd ‘engineeringspakket’ opgesteld.

De werkzaamheden van dit bedrijf

Er wordt gewerkt aan prototypes en zero-defect-producten. De belangrijkste voorwaarde voor productie is of het technisch maakbaar is. Als iets technisch (nog) onhaalbaar is, houdt het voor iedereen op. Daarnaast wordt er ook gekeken naar zaken als kwaliteitsverbetering, opschaling, automatisering, een korte doorlooptijd. Al deze zaken moeten worden afgewogen om te bepalen hoe het productieproces moet worden ingericht. Het uiteindelijke streven van het metaalbedrijf is efficiency. Daarnaast wordt er hard gewerkt aan winstverbetering. Om resultaat te boeken, is het nodig om flexibel te zijn. Daarom is overleg tussen de klant en BOZ Group heel belangrijk: er wordt gekeken naar de wens en ambitie van de klant om in te schatten wat er haalbaar is.

Geleverde diensten

Na ruim 45 jaar engineering en ontwikkelen is er een prachtig product ontstaan. Klanten van het metaalbedrijf zijn in diverse markten actief. Uiteindelijk is iedere applicatie en ieder project volledig uniek. De diensten van het hier beschreven metaalbedrijf zijn verdeeld in poedercoating, engineering, plaatbewerking, omkastingen, assemblage en uiteraard ook laserlassen. Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden, neem dan contact op met de specialisten van het bedrijf. Op basis van uw wensen wordt een persoonlijk plan geschetst om uw ambities gerealiseerd te krijgen.

https://bozgroup.nl/