Roestemmer.nl
Image default
Aanbiedingen

Sloepen voor de verhuur bij de Vecht voor een bijzondere gelegenheid

Heeft u binnenkort iets te vieren? Een bedrijfsuitje, familiedag of een jubileum? Dan is het huren van een sloep op de Loosdrechtse Plassen een unieke manier om dit te vieren. Bij dit prachtige natuurgebied komt u helemaal tot rust, terwijl u zich waant in een omgeving met bijzondere vogels, dieren, planten en bloemen. Dát is pas echt een prettige manier om een speciale dag te vieren. Bij Jachthaven De Eerste Aanleg in Breukelen kunt u terecht voor sloepen voor de verhuur, zodat u de Vecht vanaf het water kunt verkennen. Ontdek het ruime aanbod van deze bootverhuurder en laat u verrassen door de mogelijkheden om u een bijzondere dag te verzorgen.

Voor ieder wat wils

Bij De Eerste Aanleg beleeft u een heerlijke dag met uw gezelschap aan het water. Of u nu met een groot gezelschap bent of met een kleine groep, of u al ervaring heeft met varen of nog niet: bij dit bedrijf maakt dit helemaal niets uit. U kiest uit een divers aanbod voor de verhuur van sloepen om de Vecht te verkennen. Zo kunt u motorboten, vissersboten, ruime sloepen of kleine sloepen huren. Voor ieder gezelschap en activiteit is er daarom een geschikt vaartuig te vinden. Daarnaast hoeft u niet te beschikken over een vaarbewijs om te mogen varen. Een geldig identiteitsbewijs waarmee u kunt aantonen dat u ouder dan 21 jaar bent is voldoende. Na afloop van uw vaardagje kunt u een afsluitend drankje nuttigen in het bruine café van de bootverhuur of u maakt gebruik van een van de arrangementen om uw dag extra bijzonder te maken.

Laat u verrassen door deze specialisten en ervaar een heerlijk dagje weg

Wilt u ook de Vecht verkennen door gebruik te maken van de verhuur van sloepen bij dit bedrijf? Neem dan contact op met deze bootverhuurder. U kunt u altijd laten adviseren welke boot voor uw gezelschap geschikt is. Ook voor meer informatie over de arrangementen voor verjaardagen, bedrijfsuitjes of familiedagen kunt u altijd contact opnemen. Laat u verrassen door de mogelijkheden!

https://eersteaanleg.nl/