Roestemmer.nl
Image default
Industrie

Rvs laten frezen op maat

Bent u op zoek naar de nieuwste technieken op het gebied van rvs frezen of andere vormen van materiaalverspaning voor uw bedrijf? Of heeft u een ander probleem op het gebied van metaalbewerking? Er zijn diverse bedrijven die zich specialiseren in machinale metaalverspaning van allerlei soorten materialen binnen een grote diversiteit aan branches. Vaak kunt u zich deskundig laten adviseren voor verschillende services of vindt u mogelijkheden voor maatwerk, zodat een gewenste oplossing voor uw metaaltechnisch probleem gevonden wordt.

Experts in metaalbewerking voor diverse branches

Een servicegericht en zeer ervaren bedrijf voor uw metaalverspaning is Metalltec Benelux B.V. Het bedrijf is een full-service organisatie binnen de metaalindustrie en helpt u met het oplossen van uw technisch vraagstuk. Bij het bedrijf kunt u terecht voor alle facetten van metaaloplossingen: van technisch ontwerp, productontwikkeling tot aan bulkproductie van goederen. Het bedrijf is Lloyd-gecertificeerd en biedt maatwerk van hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. U kunt uw producten op maat laten maken, mede door de geconditioneerde meetkamer, waarmee ze materialen nauwkeurig controleren voordat u deze ontvangt. Door de diversiteit aan CNC en conventionele bewerkingsmachines bewerken ze een grote verscheidenheid aan materialen naar uiteenlopende eindproducten. Denk hierbij aan de bewerking van metalen, non-ferro-metalen en kunststoffen die ze bewerken voor vrijwel alle toepassingsgebieden, zoals stempelen, CNC draaien, rvs frezen of lassen. Als toeleverancier levert Metalltec Benelux B.V. kwaliteitscomponenten voor een grote diversiteit aan branches, zoals de chemie, scheepvaart, verpakkings- en voedselindustrie en elektrotechniek.

Laat uw rvs frezen op maat of win deskundig advies in bij specialisten

Voor het frezen van rvs op maat neemt u eenvoudig contact op met het bedrijf, gevestigd in Dordrecht. De experts in het bedrijf geloven in service, kwaliteit en flexibiliteit. Met deze teamgeest assisteren ze u optimaal vanaf de ontwikkeling van uw product tot aan het realiseren van uw gewenste eindproduct. Naast jaren ervaring is Metalltec Benelux B.V. gespecialiseerd in de nieuwste technieken en bewerken ze verschillende materialen naar uw gewenste vorm. Voor een oplossing van uw metaaltechnisch probleem laat u zich eenvoudig adviseren bij de specialisten van dit ervaren en diverse bedrijf binnen de machinale metaalverspaning.

https://metalltec.nl/