Roestemmer.nl
Image default
Alarmsysteem

Kies een goed draadloos alarm

Op zoek naar draadloos alarm? Een goed idee, bezoek de website en laat je goed informeren. Een persoonlijk gesprek is ook mogelijk voor advies op maat, want voor elke situatie die beveiligd moet worden bestaan andere eisen. Voor inspiratie kun je alvast een kijkje nemen op de website om vervolgens een afspraak te maken met de specialist. Wat wil jij beveiligen, je woning of je bedrijf?

 

Het geeft je een fijn gevoel als je weet dat er niemand, zonder dat hij of zij gezien wordt door een camera, jouw woning of bedrijf kan betreden. Er wordt steeds vaker voor alarm gekozen nu de criminaliteit zo hoog is. Vraag vrijblijvend advies aan de specialist en laat het alarm straks door een erkend en betrouwbaar bedrijf installeren.

 

Voordelen en nadelen draadloos alarm

 

Onderstaand een rijtje voordelen van draadloos alarm:

–       je hebt geen kabels nodig;

–       er is geen breekwerk nodig, de installatie is niet moeilijk;

–       geen elektriciteit nodig;

–       je kunt het alarmsysteem uitbreiden als daartoe aanleiding is, hetgeen je daarvoor gaat gebruiken moet wel bij het bestaande systeem passen;

–       je kunt het mee verhuizen.

 

De nadelen van draadloos alarm:

 

–       bij een draadloos alarm moeten de batterijen regelmatig worden vervangen;

–       meer storingsgevoelig zodat er vaker loos alarm wordt gegeven.

Kies het alarmsysteem dat voor jou het prettigst voelt en/of het meest praktisch is. Let er bij elke keuze op dat je met een betrouwbaar en erkend bedrijf in zee gaat.