Roestemmer.nl
Image default
Dieren

Dropshipping van alle verschillende soorten dierenbenodigdheden

Beheer jij een eigen online shop of winkel en wil je gebruik maken van dropshipping? Dan is Van der Meer uit Rotterdam dé specialist waar u naar op zoek bent. Bestellingen via Dropshipping is een ideale oplossing als je een grote voorraad hebt, maar deze eigenlijk niet kunt opslaan. Deze groothandel levert bestelling door middel van dropshipments. Het gaat als volgt in zijn werk: de klant besteld iets via jouw shop of winkel. Vervolgens koppel je je order, waardoor de bestelling bij deze groothandel wordt geleverd. Zij gaan vervolgens voor je aan de slag. Deze groothandel verzendt alles in een blanco doos. Hiervoor maken zij geen reclame. Jouw gegevens zullen vervolgens als afzender staan. Het retouradres is het adres van deze specialist. In overleg kan dit ook anders.

Hoe werkt dropshipping van producten?

Via deze groothandel wordt dropshipping van dierbenodigdheden een gemakkelijke klus. Wanneer je een bestelling plaatst, kies je voor de bezorgoptie. Je geeft aan dat je de artikelen door middel van dropshipping wilt verzenden. Woon je in Nederland en bestel je voor 17:30? Dan ontvang je jouw dierenbenodigdheden via dropshipping de volgende dag al in huis. Hierbij zijn palletbestellingen een uitzondering. Deze dienen voor 12:00 uur besteld te worden. Deze specialist maakt voor dropshipping van benodigdhedengebruik van de volgende platformen: CCV, Shopify, Magento en Woocommerce. Wanneer je deze specialist inschakelt als tussenpersoon, ben je verzekerd dat je huisdier blij is. Het uitgangspunt van deze specialist is niet voor niets ‘’own a happy pet’’.

Schakel deze specialist in als tussenschakel

Wil je je dierenbenodigdheden door middel van dropshipping versturen? Dan profiteer je van supersnelle verzending. Focus je op je onderneming en geeft het verzendproces uit handen. Wil je gebruik maken van deze dienstverlening? Ga dan meteen naar de website van deze specialist en ontdek alle mogelijkheden rondom dropshipping van producten.