Roestemmer.nl
Image default
Woning en Tuin

Een fraai zwembad laten leggen

Heerlijk zwemmen in jouw eigen tuin. Dat wil iedereen toch? Laat deze wens nu uitkomen door een eigen zwembad laten leggen, in de tuin. Of de tuin nu groot of klein is, dat maakt voor het bedrijf JDL Kunststoffen niet uit. Zij maken de mooiste baden, welke eventueel ook op maat gemaakt kunnen worden. Natuurlijk wil je van tevoren weten hoeveel een bad in de tuin aanleggen gaat kosten. Daarvoor kan een offerte online worden aangevraagd. Vul het formulier, dat op de website te vinden is, in. Eventueel kan deze offerte ook telefonisch worden aangevraagd. Samen met de medewerkers van JDL Kunststoffen wordt er besproken of de wensen wel uitvoerbaar zijn. Eventueel kan er advies gegeven worden of een aanpassing worden doorgevoerd.  

Snel een zwembad laten plaatsen

Doordat JDL Kunststoffen alles uit eigen productie produceert, kan een bad snel geleverd worden. Deze prefab baden komen uit eigen fabriek en zijn hierdoor snel te leveren. 

Zowel de levering van een bad, maar ook de plaatsing, kan geheel worden geregeld door dit bedrijf. Zij zorgen ervoor dat het zwembad getransporteerd wordt en zorgen voor de plaatsing en de verdere afwerking. Zo heb je er zelf geen omkijken naar en is het wachten tot de eerste duik in het bad gemaakt kan worden. 

Liever een vijver in de tuin?

Niet iedereen wil een eigen zwembad hebben. Kies dan voor een mooie vijver in de tuin. Ook voor vijvers ben je bij JDL Kunststoffen aan het juiste adres. Deze komen ook uit eigen fabriek en zijn prefab gemaakt. Voor meer informatie, neem contact op met dit bedrijf.