Roestemmer.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een specialist in de filtertechniek die producten voor luchtfiltratie aanbiedt

Ecotax Filtertechniek uit Willemstad biedt verschillen producten aan om te lucht te zuiveren. Bij veel industriële processen komen schadelijke stoffen of dampen vrij en om uzelf en uw medewerkers goed te beschermen, is het zaak om deze stoffen uit de lucht te filtreren en te zuiveren. Schadelijke stoffen zijn niet goed voor de gezondheid en kunnen bijvoorbeeld zorgen voor klachten aan de luchtwegen. Bij deze expert vindt u diverse producten voor de lucht-, vloeistof- en nevelfiltratie, zoals filterhuizen en bandfilters.

Een ruim assortiment aan filters voor luchtfiltratie

Deze expert in filtertechniek uit Willemstad biedt producten aan voor diverse doeleinden. Of u nu filterhuizen, -zakken of andere producten nodig heeft; u vindt het in hun assortiment. Ze bieden voor diverse categorieën op het gebied van luchtfiltratie producten aan, namelijk:

  • Puntafzuiging
  • Nevelfiltratie
  • Rookafzuiging
  • Stofafzuiging

Met een vaste of mobiele puntafzuiging kunt u altijd bij de bron schadelijke stoffen afzuigen uit de lucht. Vaak wordt ervanuit gegaan dat een centraal afzuigsysteem voor de afzuiging zorgt bij open machines of werkplekken, maar die worden vaak niet of nauwelijks voldoende afgezogen. Daarom biedt een puntafzuiging van deze specialist uitkomst! Bij nevelfiltratie ontstaat nevel door het gebruik van koelvloeistof of emulsies. De oliedeeltjes komen vervolgens in de lucht terecht, waardoor er olienevel of -damp ontstaat. Dit is erg schadelijk voor uw medewerkers. Schaf daarom een systeem voor nevelfiltratie aan waardoor de lucht wordt afgezogen en zo veilig is voor uzelf en uw bedrijf. Als machines op hoge snelheid draaien, kunnen deze beginnen te roken. Deze vervuilende rook komt vervolgens in de lucht terecht en deze kleine deeltjes kunnen overal binnendringen. U voorkomt dit probleem met een goede rookafzuiging. Bij bedrijven waar stof in de lucht komt te hangen, zoals bij houtzagerijen, is het zaak om de stofdeeltjes te verwijderen. Zo creeërt u een schone werkomgeving voor uw personeel.

Schaf hoogwaardige producten aan voor een schonere werkomgeving

Wilt u een schonere werkomgeving met de filterhuizen en andere filterproducten van deze expert in filtertechniek? Ontdek dan snel het uitgebreide assortiment. Indien u nog vragen heeft, neemt u contact met hen op voor meer informatie.