Roestemmer.nl
Image default
Geschenken

Het unieke effect van een foto op glas

Als u graag een echt persoonlijk cadeau geeft aan uw familie of vrienden, is een foto op glas van Foto-in-glas het perfecte geschenk voor u! U kunt uw cadeau middels deze website volledig laten personaliseren. Zoek eerst uw favoriete foto uit. Dit kan bijvoorbeeld een afbeelding met uw familie, beste vrienden of uw huisdier zijn. Vervolgens laat u de professionele medewerkers van deze webshop de achtergrond uit de afbeelding bewerken. Hierdoor springen de onderwerpen er echt uit en creëert u met uw foto een uniek effect. Kies hierna de vorm van uw glazen decoratiestuk. Foto-in-glas biedt u diverse opties voor uw foto op glas.

Laat uw geschenk volledig personaliseren

Maak uw keuze uit een hartvorm, kubusvorm, blokvorm of ga voor een handig tafelmodel. Deze modellen kunt u allemaal eenvoudig wegzetten en tentoonstellen. Tenslotte kunt u nog een persoonlijke boodschap laten graveren, als u dat wenst. Geef bijvoorbeeld een bijzondere datum, naam of uitspraak door aan het team. Het glas waarin uw foto gelaserd wordt, is hard en kristalhelder. U bent dus verzekerd van glas van de hoogste kwaliteit. Hierdoor valt uw foto op het glas echt op en vormt deze het middelpunt van elke ruimte. Uw foto wordt zorgvuldig ingepakt voordat het team van Foto-in-glas deze naar u verzendt. Een foto op glas is niet alleen een perfect cadeau, u kunt deze natuurlijk ook voor uzelf bestellen. Kies bijvoorbeeld voor een glazen blok met een kaarsenhouder om een overleden dierbare op prachtige wijze te blijven gedenken.

Plaats vandaag nog uw bestelling voor een fantastisch cadeau

Heeft u een keuze kunnen maken voor uw foto op glas? Upload dan de foto die u hiervoor wilt gebruiken op de website van Foto-in-glas om er een fantastisch kunstwerk van te laten maken. Bestel vandaag nog uw persoonlijke cadeau van hoogwaardige kwaliteit. Als u nog vragen heeft over de lasertechnieken die de medewerkers gebruiken, kunt u altijd contact met hen opnemen. Zij helpen u ook met het maken van uw keuze als u dit lastig vindt.

https://www.foto-in-glas.nl/