Roestemmer.nl
Image default
Beauty en verzorging

Hoogwaardige laserbehandelingen voor huidverbetering en huidverjonging bij Van Lennep Kliniek

Ben je op zoek naar effectieve huidverbetering en huidverjonging? Dan ben je bij Van Lennep Kliniek aan het juiste adres. Met vestigingen in Den Haag en Oegstgeest biedt de kliniek diverse laserbehandelingen aan, uitgevoerd door ervaren specialisten. Of je nu je gezicht of lichaam wilt verbeteren, de laserbehandelingen zijn geschikt voor verschillende doeleinden. Van het vervagen van pigmentvlekken tot het verminderen van acne littekens, de mogelijkheden zijn eindeloos. En het beste van alles: het eerste consult bij Van Lennep Kliniek is gratis. Dus waar wacht je nog op? Neem contact op met de kliniek en ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen.

Laserbehandelingen uitgevoerd door IPL specialisten

Van Lennep Kliniek biedt verschillende laserbehandelingen aan in Den Haag en Oegstgeest. Deze behandelingen hebben diverse doeleinden, zoals huidverbetering en huidverjonging voor zowel het lichaam als het gezicht. De laserbehandelingen worden uitgevoerd door ervaren laser- en IPL specialisten. Een laserbehandeling kan gevoelig zijn, maar de meeste patiënten verdragen de behandeling goed zonder verdoving. De laserbehandeling voelt aan als warme ‘prikjes’ op de huid. Na de behandeling is het belangrijk om verstandig om te gaan met de zon en een hoge SPF-zonnebrandcrème te gebruiken. De duur en het aantal sessies van een laserbehandeling hangen af van de conditie van de huid. Gemiddeld zijn er 4 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. De prijs van een laserbehandeling is afhankelijk van de locatie en het soort laser. Het eerste consult bij Van Lennep Kliniek is gratis. Voor meer informatie en het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de kliniek.

Fractionale laser behandeling

De fractionale laser behandeling is een effectieve behandeling voor huidverjonging. Met behulp van deze laser worden laserstralen in de huid gebracht, waardoor de huid veerkrachtiger en voller wordt. Deze behandeling is met name geschikt voor mensen ouder dan 30 jaar. De fractionale laser behandeling zorgt voor algehele huidverbetering en kan ingezet worden om de huid te verfijnen, pigmentvlekken te vervagen en de huidstructuur te verbeteren. Ook kunnen acne littekens verminderd worden en de huid strakker worden. De laser werkt gefractioneerd, wat betekent dat er per laserpuls een gedeelte van de huid behandeld wordt. Na de behandeling kan er sprake zijn van enige downtime, afhankelijk van de diepte van de behandeling. Het aantal benodigde behandelingen hangt af van het gewenste resultaat en de huidconditie. Een gratis consult kan meer informatie geven over de mogelijkheden van de fractionale laser behandeling voor huidverjonging.

Van Lennep Kliniek

Van Lennep Kliniek is een gerenommeerde kliniek gespecialiseerd in esthetische geneeskunde. Met een breed scala aan behandelingen en expertise van ervaren professionals, biedt de kliniek hoogwaardige zorg en resultaten aan haar cliënten. Op de website van Van Lennep Kliniek vind je uitgebreide informatie over de verschillende behandelingen die zij aanbieden, zoals injectables, huidverbetering en chirurgie. Daarnaast kun je ook kennismaken met het team van specialisten en hun ervaring en kennis op het gebied van esthetische geneeskunde. Als je op zoek bent naar een betrouwbare kliniek met een persoonlijke benadering, dan is Van Lennep Kliniek zeker een bezoek waard.

https://www.vanlennepkliniek.nl/