Roestemmer.nl
Image default
Beauty en verzorging

Rijstwater verzorgt je krullen

Rijstwater wordt al eeuwenlang gebruikt om krullen te verzorgen. Vooral in het dorpje Huangluo Village, waar de methode is ontstaan, staan de vrouwen bekend om hun mooie lange haar. Rice Up! Rijstwater bestaat uit water van gefermenteerde rijst. Tijdens de fermentatie van de rijst worden koolhydraten omgezet in zuren. Deze zuren in het rijstwater hebben positieve effecten voor je haar en hoofdhuid.

100% natuurlijk rijstwater voor volle krullen

Maak gebruik van rijstwater om je krullen weer volume te geven. Je hoeft geen krullend haar te hebben om gebruik te maken van rijstwater voor je haar. Het rijstwater van Rice Up! Rijstwater is geschikt voor alle typen haar. Hoe vaak je het rijstwater voor je krullen moet gebruiken is geheel afhankelijk hoe jouw haar reageert. Sommige mensen brengen het rijstwater twee keer per dag aan op hun krullen, andere doen dit maar enkele keren per week. Gelukkig is het rijstwater van deze groothandel 100% natuurlijk en bevat het etherische oliën die jouw haar verzorgen. Juist om deze reden worden de verpakkingen aan rijstwater voor je haar bevroren en gekoeld geleverd. Voor gebruik dien je een hoeveelheid te laten ontdooien. Het product is van nature troebel en je zal merken dat tijdens het ontdooien een wit laagje op de bodem van de fles terecht komt. Dit is volkomen normaal, je dient enkel de fles even te schudden voordat je het rijstwater aanbrengt op je haar.

Verzorg je haar met het rijstwater van deze groothandel

Ben jij benieuwd wat rijstwater voor je haar kan betekenen? Neem dan contact op met Rice Up! Rijstwater. De groothandel biedt gratis advies, zodat jij het juiste type rijstwater voor je haar gebruikt. Binnen korte tijd zal het rijstwater jouw krullen weer laten stralen, zonder al te veel poespas. Bekijk hun website en vul een contactformulier in om jouw gratis advies te vragen.