Roestemmer.nl
Image default
Dienstverlening

Search4Love helpt jou zoeken naar de liefde

Ben jij single en wil jij hier graag iets aan veranderen? De leukste partner kan jij zomaar samen met Search4Love tegen het lijf lopen! Hoe dan en wie is Search4Love? Zoals onze naam al een beetje verklapt, wij helpen jou bij Search4Love met het zoeken naar liefde. En dat doen we door middel van speeddaten, de leukste manier om mensen in het echt te ontmoeten. Woon jij in Eindhoven? Kom snel met ons en een hoop andere singles speeddaten in Eindhoven!

15 tot 20 korte dates

Als je met ons gaat speeddaten heb je zo’n 15 tot 20 korte dates op één avond. Op een gezellige locatie, denk hierbij aan een restaurant, een kroeg of een bar, ga jij in een prima tempo een heleboel andere singles ontmoeten. Dit kan trouwens in verschillende steden, je kan naast Eindhoven onder andere kiezen uit speeddaten in Rotterdam, Utrecht of Den Haag. Je hebt met een single een gesprekje dat een paar minuten duurt, daarna is het tijd om door te schuiven en aan je volgende gesprekje te beginnen. Aan jou dus de taak om de andere singles in korte tijd iets beter te leren kennen. En het belangrijkste, te voelen of je een klik voelt met een date. Want je leert iemand natuurlijk niet 100% kennen binnen een paar minuten. Maar je kan dus wel weten of die klik er was en je diegene nog wel eens zou willen ontmoeten.

Moet je je voorbereiden op een speeddate avond?

Ja. Het is natuurlijk wel zo handig om je van je beste kant te laten zien. Trek dus dat setje kleding aan waardoor jij er stunning uitziet, spuit een lekker luchtje op en verzorg je haar. Ook is het handig om, eventueel op een klein briefje, wat vragen paraat te hebben. Stel vragen waarbij je niet naar de bekende weg vraagt maar wees origineel, leuk en humoristisch. Op die manier komt een gesprek het beste op gang en kan je ontdekken of jullie wellicht bij elkaar zullen passen. Een paar leuke voorbeeldvragen op een rijtje:

  • Waarmee breng jij het grootste deel van jouw tijd door?
  • Wat is het beste cadeau dat jij ooit ontvangen hebt?
  • Waar beoordeel jij mensen meestal op?
  • Wat is op internet jouw favoriete ding om te doen?
  • Waar vind je dat je veel te veel geld aan uitgeeft?

 

https://www.search4love.nl/