Roestemmer.nl
Image default
Aanbiedingen

Welke producten passen er in welke verzendverpakking?

Heb jij een eigen webshop of ga je er een beginnen? Dan heb je ongetwijfeld te maken met de vraag welke verzendverpakking je gaat gebruiken. Verstuur je jouw producten in een verzendzak naar je klant, of is een doos toch beter? Op internet vind je tegenwoordig een groot aanbod aan verzendverpakkingen, maar we snappen dat het lastig in te schatten is waar jouw product nu het beste in past. In deze blog bespreken we welke producten er in welke verzendverpakking passen. Zo krijg jij een beter beeld over de mogelijkheden! 

Documenten en kleine sieraden 

Platte producten zoals documenten en sieraden passen uitstekend in enveloppen. Voor documenten zijn kartonnen en enveloppen erg geschikt, omdat deze er voor zorgen dat de papieren niet kreuken. Voor sieraden of andere fragiele kleine producten zijn bubbeltjes enveloppen perfect. Zo worden ze goed beschermd! 

Boeken en DVD’s 

Boeken en DVD’s zijn vaak niet groot van formaat, maar wel te dik om in een envelop te versturen. Brievenbusdoosjes zijn iets hoger, maar passen nog steeds door de brievenbus! Dit scheelt veel portokosten. Ook biedt een brievenbusdoosje goede bescherming, doordat het gemaakt is van stevig karton. 

Kleding en tassen 

Producten zoals kleding en tassen zijn licht en niet heel breekbaar. Perfect om in verzendzakken te versturen! Verzendzakken hebben als voordeel dat ze goedkoper zijn dan verzenddozen. Ook scheelt nemen de verzendzakken niet veel ruimte in beslag in je magazijn. 

Grote posters 

Voor grote posters en andere langwerpige producten kan het een heel gedoe zijn om de juiste verzenddoos te vinden. Je kunt langwerpige producten in een normale verzenddoos versturen, maar hierbij hou je veel loze ruimte over. Wat veel beter werkt is een verzendkoker! Een poster kun je hierin opgerold versturen. Ook producten zoals een tafelpoot en een paraplu verstuur je met gemak in verzendkokers. 

Industriële producten en digitale apparatuur 

Voor grotere en zwaardere producten zoals een airfryer of tosti apparaat, is er een stevige verpakking nodig. Verzenddozen zijn daarom het meest geschikt. Verzenddozen zijn er in veel verschillende formaten. Het beste is om een verzenddoos te gebruiken waarbij er zo min mogelijk loze ruimte over blijft. Door loze ruimte kan het product namelijk gaan schuiven en beschadigen. Verstuur je altijd dezelfde producten? Je zou dan ook verzenddozen op maat kunnen laten maken, zodat ze perfect om jou product passen. 

Hopelijk weet je nu in welke verzendverpakking jouw product past. Maar waar vind je de leukste verzendverpakkingen? Neem hiervoor eens een kijkje bij Rotimshop.nl. Bij Rotimshop vind je een ruim aanbod van alle verzendverpakkingen die in deze blog aan bod zijn gekomen. 

 

https://www.rotimshop.nl/