Roestemmer.nl
Image default
Woning en Tuin

Zoek jij als beddenspecialist nieuwe modellen voor je showroom? Dan reken je op deze expert

Wanneer je als beddenspecialist werkzaam bent, ben je continu op zoek naar nieuwe modellen om in je showroom te plaatsen. Je wilt je klanten natuurlijk regelmatig iets nieuws aan kunnen bieden. Bij Steel & Stockings uit Beneden-Leeuwen vind je zonder twijfel prachtige, moderne bedden en ledikanten voor jouw showroom, waar de bezoekers van jouw winkel dol op zullen zijn. Alle items van dit bedrijf zijn ontworpen vanuit een grote passie voor eenvoud, maar met een rijk karakter. De bedden van dit deze beddenexpert zijn volledig door vrouwen ontworpen, en bevatten dan ook allemaal een zekere vrouwelijke touch. Je vindt de bedden van dit bedrijf bij dealers door het hele land, er zit dus vast een dealer bij jou in de buurt!

Ga voor industrieel of stoer en robuust

Ben je op zoek naar een industrieel, modern en strak bed van metaal? Dan zit je bij deze beddenspecialist zonder twijfel goed. Maar ook voor meer traditionele robuuste bedden van hout bezoek je een van de dealers van dit bedrijf. Een combinatie is ook mogelijk: dit bedrijf heeft namelijk veel bedden in het assortiment, die van hout én van metaal gemaakt zijn, bijvoorbeeld een bed van gepoedercoat zwart staal met robuust eiken. Dit levert een erg bijzondere look op. De puurheid van de gebruikte materialen maakt de collectie van deze expert geschikt voor ieder interieur. De stijlen van de bedden lopen uiteen van reguliere tweepersoonsbedden tot sierlijke hemelbedden: er is voor ieder wat wils!

Stel je vragen direct aan deze beddenexpert

Ben je benieuwd geworden naar de bedden van deze beddenspecialist? Bezoek dan de website van dit bedrijf en vind een dealer bij jou in de buurt. Dan kun je de bedden in alle rust bekijken. Wanneer je vragen hebt, neem je gerust contact met dit bedrijf op. Dat doe je eveneens via hun website. Het enthousiaste team van Steel & Stockings beantwoordt al je vragen met plezier.