Roestemmer.nl
Image default
Aanbiedingen

5 grappige dingen die je met een Google home speaker kan doen

Een Google speaker in huis biedt naast een hoop handigheid ook lol. Aan de ene kant gebruik je de speaker, zoals de Google Nest Audio, om een kookwekker te zetten of een agenda te beheren. Aan de andere kant kun je deze slimme speaker ook gebruiken om een aantal grappige dingen mee te doen. In dit artikel bekijken we vijf dingen die je met een Google speaker, zoals Nest Audio of Nest mini, kan doen, die niet per se heel serieus zijn!

Een grap vertellen

Oké, Google staat niet bekend om de beste grappen. De meeste grappen die de speaker zal vertellen zijn best wel flauw. Toch zitten er een aantal leuke moppen tussen. Je kan gewoon aan de speaker vragen: “Hé Google, vertel een grap”. Daarna gaat de Google Assistent een leuke mop voorlezen.

Beatboxen

Je verwacht het niet van de o zo serieuze Google assistent. Maar de stem kan ook goed beatboxen. Hiervoor hoef je alleen maar aan Google te vragen “Hé Google, beatbox”. Daarna hoor je de stem uit de speaker beatboxen. Een erg grappig gehoor!

Wat is de favoriete kleur van Google?

Google Home geeft hierop het antwoord Blauw, Rood, Geel en Groen. Deze kleuren vindt de speaker erg geruststellend. Dit is natuurlijk niet gek. Het zijn namelijk de kleuren die in het logo van Google voorkomen. Logisch dat deze zo vertrouwd zijn!

Wat is de relatiestatus van de speaker?

Je kan aan Google vragen of de assistent al een relatie heeft. Je vraagt dan bijvoorbeeld: “Ok Google, heb je een relatie?”. De assistent geeft daarop het antwoord dat zij vooral druk is met jouw assitent zijn. Google Home staat echter altijd wel open voor leuke apps die vrijgezel zijn.

Vernietig

Je kan de speaker ook vragen of zij zelfvernietiging wilt toepassen. Daarna gaat de slimme assistent aftellen. Als conclusie stelt de speaker echter dat ze liever nog een tijdje onder ons wilt blijven.