Roestemmer.nl
Image default
Bedrijven

Een tankoplegger laten bouwen door VCA-gecertificeerde specialisten

Droomt u van een tankoplegger die perfect bij uw werkzaamheden past en die jarenlang meegaat? Dan is Van Spelden in Werkendam dé partner voor u. Zij bouwen tankopleggers geheel naar uw wens, zodat u uw werkzaamheden efficiënter kunt uitvoeren. Sinds 2011 bouwen zij opleggers van  DIJKSTRA®. Deze opleggers staan bekend om hun betrouwbaarheid en goede kwaliteit. Deze specialist bouwt niet alleen opleggers, maar ook pomp- en vacuüminstallaties en ze zijn actief als verhuur waar u een hogedrukreiniger huurt.

Professioneel reinigingsmaterieel huren of kopen

Bij deze specialist in Werkendam kunt u dus zowel reinigingsmaterieel huren en kopen. Hun assortiment is divers en ze bieden verschillende soorten opleggers, zoals:

  • Tankopleggers voor het vervoer van levensmiddelen
  • Tankopleggers voor het vervoer van chemicaliën
  • Vacuümtankopleggers

Welke tankoplegger u ook wilt laten bouwen, dankzij de ruime keuze en de verschillende opties die ze aanbieden, koopt u de ideale oplegger voor uw werkzaamheden bij deze expert. Als u liever niet wilt kopen, maar juist geïnteresseerd bent in hun huuraanbod, is het de moeite waard om eens bij deze verhuur het aanbod aan waterstralen te bekijken. U vindt bij deze verhuur een professionele hogedrukreiniger voor bijvoorbeeld het reinigen van schepen of straatwerk. Ze verhuren waterstralen van 500 tot 2500 bar. Weet u niet zeker welk reinigingsmaterieel geschikt is voor uw doeleinden? Laat u dan adviseren door de experts van Van Spelden!

Ontdek het diverse aanbod aan reinigingsmaterieel

Wilt u het aanbod van deze expert ontdekken? Ze hebben geschikte machines voor diverse industrieën en voorzien u altijd van professionele service en hoogwaardig materieel. Bij deze verhuur huurt u een hogedrukreiniger met, als u dat wenst, bijbehorende accessoires en u ontvangt een uitgebreide veiligheidsinstructie. Ook koopt u daar degelijke machines, zoals een tankoplegger of pompinstallatie. Schakel ze snel in en ontdek alle voordelen als u hen contacteert voor de huur of koop van reinigingsmaterieel.