Roestemmer.nl
Image default
Mode en Kleding

Ben je zwanger? Kies dan voor deze BH

Ben je zwanger? Kies dan voor deze BH

Ben jij zwanger, dan zit je natuurlijk helemaal op een roze wolk. Vooral wanneer je net de testuitslag van je zwangerschapstest hebt gezien, is de kans dat het allemaal nog even moet landen natuurlijk ontzettend groot. Toch zijn er een aantal zaken die je direct dient te regelen en waar je gedurende de eerste weken van je zwangerschap rekening mee moet houden. Er gebeurt natuurlijk ontzettend veel en er komt een hele hoop op je af. Het is daarom verstandig voor jezelf een checklist te maken met dingen die noodzakelijk zijn. Eén van die dingen is het bellen van de verloskundige. Ook zal je merken, dat naarmate de tijd vordert het nodige met je lichaam gebeurt. Je borsten zullen groeien en worden vaak een stuk gevoeliger. Het is dan verstandig een zwangerschaps bh te gaan dragen. Waarom, dat vertellen we je hier.

Hormonen

Door alles wat er momenteel in je lichaam gaande is, kunnen er soms bepaalde dingen volledig langs je heen gaan. Het is daarom dus verstandig alles voor jezelf op te schrijven. Om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, is een goede voorbereiding een must. Zo is het aanschaffen van een zwangerschaps bh één van de dingen die verstandig is direct te doen. Naarmate de zwangerschap vordert, zullen je borsten namelijk alleen maar gevoeliger worden. De eerste stap voor het uitzoeken van een nieuwe bh, dat is je bh maat bepalen. Dit kun je zelf doen, maar ook laten doen. Zodra je deze weet, kun je op zoek naar een geschikte bh.

De juiste maat

Vooral tijdens de eerste maanden zullen je borsten ontzettend gevoelig zijn. Het dragen van een zwangerschapsbh, zal dan zeker bijdragen aan het verminderen hiervan. Doordat een zwangerschaps bh een stuk strakker zit, dan een normale bh of anita care bh, zullen je borsten een stuk minder bewegingsvrijheid hebben. Hierdoor zal de pijn minder worden en kun je een stuk makkelijker functioneren.

Alternatieven

Naast een zwangerschaps bh, zijn er ook andere mogelijkheden om je borsten gedurende de eerste periode van je zwangerschap te kunnen ondersteunen. In principe heet een sport bh grote maten namelijk exact dezelfde werking, als dat een zwangerschapsbh deze heeft. Wel is het verschil, dat een sport bh een stuk minder meerekt, dus de kans is aanwezig, dat je sport bh na enkele weken al niet meer past. Je kunt er dan voor kiezen om alsnog een zwangerschaps bh aan te schaffen of dat je kiest voor een sport bh grote maten om de pijn te verzachten.