Roestemmer.nl
Image default
Eten en drinken

De beste catering in Hengelo

Als u graag lekker eten wilt dan bent u bij de beste catering in Hengelo aan het juiste adres. Wij verzorgen u de beste ervaring doormiddel van onder andere live cooking. Bij ons krijgt u alleen het beste kwaliteit eten. Wij bieden overigens een gastheer of gastvrouw, waardoor u zelf niet de bediening hoeft te spelen. U kunt dus kiezen om alles zelf te doen of om de gehele catering in Hengelo uit te besteden. Ook hebben wij, naast het buffet, veel andere extra’s te bieden om het u makkelijker te maken. Namelijk; borden, bestek, glazen, drank, maar ook een partytent of statafels!

De mogelijkheden en simpelheid

Bij onze catering in Hengelo kunt u krijgen wat u maar wilt, maar hebben we ook keuze uit verschillende soorten arrangement. Zo bestaat het standaard arrangement uit wat stukjes vlees, een aantal salades en rauwkosten, een soep van het huis en stokbrood met verschillende sauzen. Dit is het standaard arrangement bij onze catering in Hengelo en kost maar liefst 17 euro per persoon! Dit is inclusief borden en bestek. Bent u dus opzoek naar een goede catering in Hengelo dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij bieden namelijk kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Live cooking

De specialiteit van onze catering in Hengelo en omstreken is live cooking. Tijdens live cooking verzorgen wij u een origineel en gezellige manier van catering waarbij er live eten bereid word voor jou en jouw gasten. Maakt niet uit hoe groot de groep is, alle opties zijn mogelijk! De live cooking bestaat uit een goed georganiseerde originele BBQ, hierbij is er voor ieder wat wil. De prijzen verschillen per grote van de groep en de eisen van de klant. Maar alle prijzen bij onze catering in Hengelo zijn scherp en de kwaliteit lijd er niet onder. De live cooking ervaring duurt vijf uur, daardoor heb je maximale top ervaring bij onze catering in Hengelo!