Roestemmer.nl
Image default
Eten en drinken

Koop uw vlees op het internet bij deze slagerij

Slagerij Beimer uit Enschede begrijpt dat u graag vers en kwalitatief vlees eet. Dit vlees wordt geproduceerd in hun eigen vleesproductiebedrijf. Daardoor bent u bij deze slager verzekerd van heerlijk én verantwoord vlees. Hun producten worden door vakmensen dagvers verwerkt op een hygiënische wijze. Bovendien is er dagelijkse kwaliteitscontrole die ervoor zorgt dat al het vlees van dat u bij hen koopt van topkwaliteit is. Woont u niet in de buurt van Enschede? Wees dan niet getreurd! Het is bij deze slagerij namelijk niet alleen mogelijk om in hub winkel vlees te kopen, maar ook via het internet kunt u bij hen terecht. Zo heeft u het vlees voor uw barbecue of grote diner snel in huis.

Bevroren of vers vlees?

In de webshop van deze slagerij vindt u diverse soorten vlees. U heeft de keuze uit onder andere varkensvlees, rundvlees en kip. Kies uit diverse soorten barbecuevlees als beef burgers, spareribs of een groot stuk vlees als entrecote of ossenhaas. Heeft u uw vlees nodig voor een bepaalde datum en wilt u zeker zijn dat uw vlees op tijd is? Bestel uw vlees via het internet bij deze slagerij dan zeker op tijd! Als u bevroren vlees bestelt, kunt u uw bestelling zelf een week of langer van te voren laten aankomen. U haalt het vlees dan zelf uit de diepvries op het moment dat u het nodig heeft. Het is ook mogelijk om uw vlees gekoeld, maar wel ontdooid, laat bezorgen.

Bestel nu en laat uw vlees bezorgen

Als u bij slagerij Beimer uit Enschede van maandag tot en met donderdag vóór 12.00 uur uw vlees bestelt via het internet, dan wordt uw bestelling de volgende avond bezorgd tussen 17.00 uur en 22.00 uur. Het vlees wordt geleverd op dinsdag tot en met vrijdag. Dit bedrijf werkt samen met Trunkrs. Deze partner bezorgt de pakketten gegarandeerd binnen vierentwintig uur, maar wel alleen in de avonden. Wilt u hier meer over weten? Neem dan via de gegevens op hun website contact met dit bedrijf op.