Roestemmer.nl
Image default
Eten en drinken

Koop uw vegan brownie online

Wist u dat een vegan brownie nét zo lekker kan zijn als een gewone brownie? De bakkers van The Brownie Box weten dit maar al te goed. Zij hebben een verrukkelijk recept ontwikkeld voor de beste vegan brownies die je per post naar vrienden, familie of collega’s kunt sturen, maar ook lekker zelf kunt houden. Als jij geen dierlijke producten eet, dan is onze vegan brownie de ultieme traktatie! Je geniet dan van ambachtelijk gemaakte brownies die knapperig zijn van buiten, maar smeuïg van binnen. Bovendien maken de bakkers van dit bedrijf enkel gebruik van de beste ingrediënten. De vraag naar vegan producten is de laatste jaren ontzettend gegroeid. Daarom kon dit bedrijf niet achterblijven in de productie van veganistische brownies.

Stel uw eigen pakket samen

Als je brownies per post wil versturen naar jezelf of je vrienden, familie of collega’s, kun je zelf jouw pakket samenstellen. Zo kies je enkel de smaken waar jij benieuwd naar bent. Als eerste kies je zelf de grootte van de doos met zes, twaalf of vierentwintig brownies. Vervolgens bepaal je de verschillende smaken van jouw pakket. Afhankelijk van de grootte van het pakket heb je de keuze uit één, twee, vier of acht smaken. Zo kun je onder andere kiezen voor de orginal brownie of de vegan brownie met Speculoos. Ook is er bij dit bedrijf een Kokos blondie en een Karamel zeezout brownie beschikbaar.

Geniet van heerlijke brownies zonder dat u zelf in de keuken hoeft te staan

Het versturen van brownies is bij The Brownie Box zo gebeurd. Als jij jouw brownies vóór 16.00 uur bestelt, worden ze dezelfde dag nog per post verzonden. Heb je vragen over de bestelwijze of de ingrediënten van de vegan brownie? Neem dan contact op met dit bedrijf via de contactgegevens op hun website.