Roestemmer.nl
Image default
Aanbiedingen

Een aannemersbedrijf met passie voor wegenbouw in Noord-Brabant

Gebroeders van Meer B.V. is een aannemersbedrijf uit Etten-Leur, Noord-Brabant, met een passie voor wegenbouw. Het bedrijf is in 1975 opgericht door drie broers en zit nog steeds in de familie. Door de jaren heen zijn er al vele projecten uitgevoerd met betrekking tot grond- en wegenbouwwerkzaamheden. Hierbij werken ze klantgericht, innovatief en met korte communicatielijnen. Heeft u een project lopen waarbij wegenbouw noodzakelijk is en wilt u dit door een expert laten uitvoeren? Dan kunt u uitstekend terecht bij Gebroeders van Meer B.V. Van het aanleggen van bestrating tot het asfalteren van wegen; deze specialisten gaan geen uitdaging uit de weg.

Van wegfundering tot complete bovenlaag

Als u uw wegenbouwproject laat uitvoeren door deze experts, weet u zeker dat uw project succesvol wordt afgerond. De jarenlange ervaring en kennis komen hierbij goed van pas. Bovendien werken ze al jarenlang samen met leveranciers die hun van de beste materialen kunnen voorzien tegen betaalbare prijzen. Hierdoor kunnen ze ook hun diensten aanbieden tegen een lager tarief dan de meeste andere aannemersbedrijven. Ook zorgen ze te allen tijde voor een complete aanpak. Van de wegfundering tot de complete bovenlaag; met een totaalpakket heeft u aan één partner genoeg als het aankomt op wegenbouw in de provincie Noord-Brabant. Bovendien gaan ze zeer precies te werk. Voor het aanleggen van bestrating beginnen ze bijvoorbeeld met grondwerk, waarna ze de stenen en tegels op de bovenlaag plaatsen en afwijkingen opvullen met het gebruik van voegen.

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd wat deze specialisten op het gebied van wegenbouw voor uw project in Etten-Leur of elders in Noord-Brabant kunnen betekenen? Neem contact met ze op via hun website of vraag direct een offerte aan. Zij geven u ook graag advies op maat indien u dat wenst. Zo weet u zeker dat u met een goed gevoel het project ingaat en achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

https://www.vanmeerbv.nl/