Roestemmer.nl
Image default
Aanbiedingen

Een uniek vogelpark in Nederland met de meest exotische vogels

In Nederland zijn verschillende soorten parken waar je terecht kunt met het hele gezin, maar om de mooiste vogels te zien, ga je naar Vogelpark Avifauna. Daar hebben ze tientallen soorten vogels van over de hele wereld. Zo zie je de meest exotische vogels die je in eigen land normaal gesproken niet zo snel ziet. Dit park is uitermate geschikt voor jong en oud. Je kunt er heen met het hele gezin, maar er worden ook regelmatig schoolreisjes georganiseerd. Dit komt door het leuke aanbod aan activiteiten, de mooiste vogels en een unieke buitenspeeltuin bij dit park in Zuid-Holland. Ben je benieuwd welke vogels er allemaal rondvliegen op dit park? Lees dan snel verder!

Herinnerringen voor het leven maken

Bij Vogelpark Avifauna hebben ze exotische vogels uit diverse andere landen dan Nederland. Het leuke is dat je ze niet alleen kunt bekijken, maar sommige kun je ook voeren. Zo hebben ze de Lori Landing waar kinderen de lori’s cupjes nectar kunnen voeren. Daarnaast houden hun dierenverzorgers regelmatig voederpraatjes waar ze leuke weetjes vertellen over de dieren waardoor je gave dingen leert tijdens het dagje uit. Samen met jouw kinderen ga je op zoek naar de keizertamarins en de rode titi’s op het eiland Nubuso. Wanneer alle vogels gespot zijn, leven de kinderen zich helemaal uit in de grote buitenspeeltuin dat op dit park in Zuid-Holland gevestigd is.

Bestel jouw tickets eenvoudig via hun website

Zie je jezelf al helemaal lopen op dit vogelpark in Zuid-Holland en wil je jouw kinderen laten genieten van alle leuke speeltoestellen bij de leukste buitenspeeltuin van Nederland? Dan kun je eenvoudig en snel tickets boeken op hun website. Daar lees je ook alle informatie over het park, de arrangementen die ze aanbieden en nog veel meer. Maak er samen met jouw gezin een onvergetelijke dag door te genieten van de gave vogels en alle leuke activiteiten die ze bij het leukste vogelpark van Nederland te bieden hebben.