Roestemmer.nl
Image default
Verbouwen

Een ervaren bouwbedrijf uit Walcheren

Heeft u een verbouwproject of een nieuwbouwproject? Of zoekt u een bedrijf dat onderhoudswerken en renovaties kan uitvoeren aan uw gebouw(en)? Dan kunt u terecht bij Noordhout Bouw- en Aannemersbedrijf uit Serooskerke. Dat bouwbedrijf ligt op het eiland Walcheren en bestaat al sinds 1998. Daardoor bent u meteen verzekerd van de kennis en deskundigheid van de medewerkers die er werken. In het prille begin bevond het bedrijf zich aan de kerkring van Serooskerke, maar door het succes en de groei werd dat pand te klein. De onderneming verhuisde in 2006 naar het industrieterrein ‘De Zompe’. Dat ligt aan de rand van het dorpje Serooskerke.

Meer over de diensten van dit bouwbedrijf

Dit bouwbedrijf uit Walcheren heeft een eigen fabriek, maakt projecten op maat en heeft alle disciplines in huis. Om uw project tot een goed einde te brengen, werken de medewerkers bovendien enkel met materialen, gereedschappen en machines van hoogwaardige kwaliteit. Als de werken buiten de core business van hun bedrijf vallen, dan schakelen ze andere partners in. Denk bijvoorbeeld aan constructeurs, elektrotechnici, installateurs, loodgieters, voegers, enzovoort. De klanten die een beroep doen op de diensten van dit bouwbedrijf uit Walcheren zijn gewone particulieren, verenigingen van eigenaars en ondernemers die uit de buurt van Walcheren, de Bevelanden en Zeeuws-Vlaanderen komen.

Contacteer de medewerkers van dit bedrijf voor meer informatie

Heeft u interesse in de diensten van dit bouwbedrijf uit Walcheren? Of wilt u meer weten over wat het bedrijf voor u kan betekenen? Surf dan eens naar de website van Noordhout Bouw- en Aannemersbedrijf. Daar vindt u de contactgegevens terug indien u een samenwerking wilt opstarten en leest u meer over de verschillende diensten. U bent ook altijd welkom in Serooskerke zelf om de mogelijkheden te bespreken. De gespecialiseerde werknemers ontvangen u er met open armen en helpen u met alle plezier verder.