Roestemmer.nl
Image default
Horeca

Een heerlijke catering voor al uw evenementen

Bent u op zoek naar een catering in regio Oldenzaal en omstreken? Zoek dan niet verder want hier bent u aan het goede adres. Als u een evenement houdt bent u vaak net iets te druk om ook de catering zelf te organiseren, daarom kunt u het beste de catering in Oldenzaal inschakelen. Wij nemen alles voor onze rekening. Zo kunt u zich focussen op de andere inhoudelijke aspecten van uw evenement terwijl wij ons volledig focussen op de catering. Het eten en drink gedeelte. Op deze manier houden we ons goed staande tussen alle andere afgelaste evenementen. Voor een heerlijk menu bij uw geweldige event kiest u voor de catering in Oldenzaal. 

Van alle markten thuis, niet met een q

Wij bieden een ruim assortiment aan gerechten uit allerlei verschillende keukens. Zo hebben wij voor iedere gelegenheid en thema, een menu klaar staan. Onze chefs zijn opgeleid in verschillende keukens en stellen al jaren zo het lekkerste menu samen met verschillende gerechten. Wilt u lekker exotisch Chinees eten? Of even op zijn klassieks een Frans menu met hapjes die u in een hap kunt opeten, wij bieden het allemaal. Onze chefs zijn getraind in verschillende keukens en dat allemaal voor de catering Oldenzaal. Geniet van een heerlijke lunch, een lekker diner of een voortreffelijk en knus ontbijt. 

Al jaren de beste en betaalbaar

Wij zijn al jaren de beste catering service in Oldenzaal. Uit de jarenlange reviews van onze clienten hebben we begrepen dat ze nog nooit zo tevreden zijn geweest met catering in Oldenzaal. Eten is heel belangrijk, immers niet iedereen komt met een volle maag opdagen en mensen hebben verschillende eetritmes. Op deze manier hanteren wij goede regels voor u voor een goede prijs. Iedereen moet kunnen genieten van onze services en daarom blijven wij betaalbaar.