Roestemmer.nl
Image default
Horeca

Verse smoothies op je beursstand

Beurs of congres?

Ben je van plan met je organisatie mee te doen aan een beurs of congres? Dan wil je hier natuurlijk het maximale rendement uithalen. Shakes on Wheels is een ervaren beurspartner als het gaat om verse smoothies en sappen. Ze hebben sinds 2014 ervaring in praktisch alle beurs gebouwen van Nederland. En kennen dus goed hun weg. 

Het maakt niet uit of er veel of weinig bezoekers op de beurs afkomen. Shakes on Wheels kan met de juiste planning hele grote groepen mensen in korte tijd verwerken. Dat is bijvoorbeeld handig als er korte pauzes tussen seminars inzitten.

Als je verse smoothies uitdeelt op je stand ben je gegarandeert van veel bezoekers. Mensen zijn dol op een gezonde energie booster op een lange beursdag.

Het is vaak eenvoudiger dan je denkt om je beursstand in te richten met een smoothiebar. Dit kan heel groot om de aandacht te trekken. Maar ook klein zijn er genoeg opties. Zo hou je voldoende ruimte over voor jouw eigen product of dienst. Verder is er een beetje opslagruimte nodig voor het fruit. Als het aantal gasten niet al te hoog is kan dit ook volledig verwerkt worden in hun eigen barren. Ze kunnen trouwens ook werken uit een door jouw standhouder gemaakte bar.

In veel gevallen kunnen de smoothies ook ondersteunend zijn aan jouw eigen product of dienst. Zo kunnen we de kleuren laten aansluiten bij jouw merk. Of de smoothies vernoemen naar jouw belangrijkste diensten. Denk aan eigenschappen van smoothies als healthy, booster, energy, green, power, hydration. Hier zijn vaak leuke koppelingen te maken naar jouw merk.

Smoothiebar op je beursstand

Dus heb jij nou binnenkort een beurs op het programma staan? Kijk dan zeker even rond op de site van Shakes on Wheels. Zij gaan je zeker goed helpen om van jouw beursdeelname een gezond en energiek succes te maken!